sasırdım artık

Gerçekten bu aileye bir evlat vermek istiyor musunuz?
onl
bende engellendım ne kadar sacma burda konusuyoruz ve yanlıs anlasılmalar olabılır kı hemende duzelttık bende bı ozur beklıyorum

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım yorumlarırnız ıcın suan onlarla gorusmuyorum aradakı tum bagları kopardım cocugumuda onlarla goturturmeyı dusunmuyorum hepınıze olumlu yorumları ıcın tesekkur ederım

nerede görülmüş kayınpeder ile kv nin yatak odasına karıştığı. midesiz insanlar aşmış kendni

İyi de kocandaysa sorun niye yüzüne vuruyosun ki, sorun sende de olabilirdi. Yani onların yaptığı yanlışlar seni doğru yapmaz kusura bakma da karı koca birbirine kenetlenmeli biraz.

Milletin penisi vajinası ne geriyor bu kayınvalide ve kayınpederleri ya !
Ayıptır kardeşim, Allah veriyor parayla alınan şey değilki markete bakalım..
Bence kayınpederinle yüzgöz olma daha fazla..

+1

Kv , kp utanmasa konu sahibesini kendileri muayene edecekler.

Kayınvalide ve kayınpederin her şeyin içine bu kadar girmesine neden izin veriyorsunuz?
Ne demek kendimi suçladım? Bebek olmadığı için bir suçlu, kurban mı bulunmalı? Oluyorsa tedavi edilir, olmuyorsa Allahın takdiridir, ne kadın ne erkek bundan ötürü suçlu olamaz.
Kendinizi neden bu kadar düşürüyorsunuz ki?
Eşiniz bu durumlara hiç bir şey demiyor, ne kendini ne sizi savunmuyor, siz hala bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz.
O kayınvalide ve kayınpeder bir de torunu bahane edip hayatınızın içine o kadar derinden dalacak ki bugünleri özleyeceksiniz.
Tedavi için ne gerekiyorsa yapın ama bu sorunları çözmeden çocuk yapmayın, başta bebeğe yazık olur. Baba dediğinin gölgesi yetmeli... Malesef ben sizinkinin bırakın gölgesini cisminin bile yetecek potansiyelini göremiyorum. Bir erkek kendini geçtim eşinin mahreminin bu kadar taciz edilmesine nasıl göz yumar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…