How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sasırdım artık

bende tabıkı problem yok dedım gıdıpte mıllete hemen anlatmadım ama bana cocugunuz oluyomu dıye sormadan mıllete cocukları olmuyo demısler bıle
Iyi de desinler

Ilk 3-5 yıl kimse yapmıyor ki zaten

Düşünmüyoruz der geçersin

kv 7 cocuk annesı ve evlenır evlenmez hemen cocukları olmus bendende boyle bır potansıyel bekledıler ama olmayınca ortaya dokuldu ıste boyle ben konuyu kapatsamda adam ben torum ıstıyorum dıyo baskada bırsey demıyo

Torunu doğuracak benim yapmıyorum de geç

Yani olmuyor, olsa yaparız imajı neden çizdiniz ki

Ha bu arada ne olursa olsun oğlunuz eksik demek yine de çirkin

Ailemi üzemem ailem beni burada bırakmaz esasen söyleminiz de hoş değil

Evlilik de çocuk da iki kişilik

Bırakın ana babalarınızı kendi hayatınıza sahip çıkın

Iyi de desinler

Ilk 3-5 yıl kimse yapmıyor ki zaten

Düşünmüyoruz der geçersin

Torunu doğuracak benim yapmıyorum de geç

Yani olmuyor, olsa yaparız imajı neden çizdiniz ki

Ha bu arada ne olursa olsun oğlunuz eksik demek yine de çirkin

Ailemi üzemem ailem beni burada bırakmaz esasen söyleminiz de hoş değil

Evlilik de çocuk da iki kişilik

Bırakın ana babalarınızı kendi hayatınıza sahip çıkın
ben anlatamadım herhalde o nekadar terbıyesız olsada doguracak benım yapmıyyorum demem hoş degıl

olsa yaparız ımajı cızmedım mıllete olmuyor demısler bana sormadan komsum yanıma gelıp tedavı nasıl dıye soruyor bana yanı onlar zaten bana sormadan bır ımaj cızmısler

2 sene boyunda bana demedıklerı kalmadı ben ogullarına eksık desem cırkınlık degıl layıklık olur

aılemımı uzemem benı bırakmazlar dememın neresı hosdegıl anlayamadım

emınımkı sıze gore oyledır :KK51:

bu nasıl konu? bu kadar herşeyinizi bilmelerine gerek var mı? ayrıca daha 2 senelik evlisiniz.
kusura bakmayın ama böyle (sizin tabirinizle) 'mal' adamdan çocuk mu yapacaksınuz?
yaş kaç

Gerçekten bu aileye bir evlat vermek istiyor musunuz?:KK64::stop:

Ya şu sorun bende sende olayı beni öldürüyor.sorunun kimde olduğunun ne önemi var , sonuçta mutsuzluk ikinizin mutsuzluğu,mutluluk ikinizin mutluluğu.eşinle bu durumu konuş ,artık özelinizi kv ve kp yada 3.şahıslara açmayın.sorarlarsada bebek olayını erteledik sorup durmayın deyin ve yolunuza bakın...

Canım benim, neden tüm aileyi bu konuya dahil ediyorsunuz, bırak ne derlerse desinler siz kendi işinize tedavinize bakın eşin ile, bence şuan onlara laf anlatmaktan daha önemli işleriniz var, tedavi olmaya baksın eşin.

Siz mesajınızda da yazmışsınız, hakikaten mal bir aileye denk düşmüşsünüz. Allah kolaylık versin ama emin misin siz çocuk yapmaya?

Valla normal olanı bu durumu eşinizle annesinşn konuşması ve eşinizin hiç sizi katmadan cevap vermesi olmalıydı yani bu bile saçma onlara ne tabiki ama hadi oldu diyelim bari böyle olsaydı sizi bu konuda ailesiyle neden muhattap ediyor ki siz neden sülalecek doktora gidiyorsunuz. Mağdem öyle sizin üzerinize atıyorlar bari eşiniz babasıyla tek gitseydi. O ne öyle rinso reklamı gibi sülalecek. (Eskiden öyle bi teklam vardı pazar sabahı erken kalkan aile bakkala rinso almaya giderdi aynı o hesap olmuş)

Canim sen bide boyle insanlara evlat torun vermeye mi ugrasiyosun ya hoc deneme bile kocan bile arka cikmiyo sana kp kimmis o ya soyu bilmem neymis sanarsin 2.Abdulhamitin torununun torunu kendisi o kadar cok uzunda o ne karisir cocuk olup olmamasina benmde iki senedir yok olmuyo evlendgmzden berive sorun bnde ama bitanesi bisey demez esimde senin kv kp hangi yuz ve hakla karisiyo ezdirme kendini

Konu cocukta degil, konu esinizin ailesinin size olan davranislari.. kendinizi ezdirmeyin, kendinize deger verin.. sizin evliliginizdeki tek sorun cocuk degil.. buyuk sorunlariniz var bunlari cozmeye calisin diyecegim ama size saygilari yokki bu insanlarin..

gelip nasıl yapıyorsunuz bir bakalım diye başınızda beklemediler mi? bir bu kalmış çünkü yapmadıkları.
eşinizle siz de hatalısınız neden bu kadar özelinize girmelerine izin veriyorsunuz ki? biz henüz düşünmüyoruz diyip tedavinizi olacaktınız, daha 2 yıllık evlisiniz üstelik, şaka gibi.

konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum, biz 2 senelik evliyiz ve hala cocuk sahıbı olamadık, 2 senedır problemın bende oldugunu dusunuyordu herkez bende dahıl kayınvalidem ve kayınpederım devamlı bana cocugum olmuyor dıye laf sokuyolardı artık dayanamıyodum son kararı almıstım babamın evıne tekrar donecektım bı aksam nette pr.dr.tulay okman kılıc'ı gordum aradım konustuk ve bana yardımcı oldu kalktım muayenesıne gıttım esımden spermıogram testı bendende tahlıller ıstedı yaptırdık ertesı gunu doktorum benı aradı ve bende hıc bır problemın olmadıgını tum problemın esımde oldugunu sperm sayısının hem dusuk hemde sekıl bozuklugu oldugunu soyledı, bende kayınvalıdemlere gıdıp devamlı devamlı laf sokacagınıza arkamızda durun da bı ıse yarayın dedım kayınpederım bana donup sen ortalıgı karıstırıyosun (yanı kendını haklamaya calısıyorsun) bzım soyumuz cok buyuk ve asla boyle bırsey olmaz problem sende baban sana ıyı bakamamıs gıbı kelımeler soyledı hıc bırsey soyleyemedım nutkum tutuldu ondan sonr kayınpederımın bıldıgı cok ıyı bır kadındogum doktoru varmıs ıste bızı oraya goturecekmıs dedım pekı olur yanlız bu olayı benım aılem duysa hemen dava acıp benı alırlar ellerınden ondan sonra onların ıstedıklerı doktora gıttık testlerı de goturduk benım sonuclarım cok guzelmıs oyle dedı doktorları bıde alttan muayene edelım dedı doktor kayınvalıdemn yanında bız odaya gectık muayene ettı ve bır problem gormedıgını soyledı ve esımden bır spermıogram testı daha stedı esımde 4 gunluk pehrızın sonunda verdı ve sekıl bozuklugu oldugunu soyledı ve urolojıye gonderdı kayınpederıme soyledık boyle boyle dıye adam ınanmıyo benım esımı doldurdugumu ve yalan soylettırdıgımı dusunuyo gelın doktora gelmesın beraber gıdelım dıyo bızde aldık kayınvalıdemı gorumcemı falan gıttık urolojıye ulturason cektıkten sonra varıkosel dıye bır teshıs koydu ve 3 aylık bır sure verdı eger olmazsa esım amalıyat olacakmıs ve suanda bende hıc bır problem yok ve esımde var onun yuzune asla boyle bırseyı vurmam yapımda yok sevmem boyle seylerı ama kayınpederıme ve karısına cok sınırlıyım 2 sene boyunca bana aıleme etmedıklerı hakaret kalmadı sızce ne yapmalıyım evlerıne artık gıtmıyorum tum bagları kopardım ama ıcımdekı hırs hıc gıtmıyo

Kp alanı keşke kadın doğum olsaymış bu kadar bilmiş olduğuna göre !!
Ne cüret ki sizinle bu konular hakkında konuşabiliyor
Ama suç ne kv,ne kp ,2de direk buna musade eden eşinizde !!!

sırf yprum yapabılmek için online oldum. Benim eşimdede varikosel var ve tedavi oluyor. Ve inan ki kv sorduğunda bende eşimde konu değiştiriyoruz. Bu ikimizin arasında. Ne sorun yaşarsak yaşayalım iki kişi yaşarız. Çünkü eşinizle evlisiniz ailesiyle değil.

Haha hayır olabilir ya bazı insanlar rahatsız oluyorlar bir başkasının karışmasına belki siz de öylesinizdir diye yazmıştım,öyle olsa bile saygı duyardım,neyse sorun yok öyleyse :KK49:
Konunun basindaki mesajim yanlis anlasilmisti ve hemen duzelttik. Buna ragmen ban yedim, 1 gun engellendim. Gercekten kırıcı bir insan olsam, hakikaten konu sahibine hakaret etsem eyvallah deyip oturacagim da dunden beri yasadigim bu haksizlik icime oturdu. Özür bekliyorum site yonetiminden.

Aileye haftada bir kısır yap gönder, yedikçe oğlunuzu hatırlarsınız de!
Gerçekten bu sorunu yaşayan insanları kırmak istemem. Hastalık sonuçta bu yarın ne olacağımız bilinmez. Ama kayınpederin insanlıktan anlamıyor, eşin bir işe yaramıyor. İpleri sen eline alacaksın.

Back