- Konu Sahibi Mavi dunya
-
Iyi de desinlerbende tabıkı problem yok dedım gıdıpte mıllete hemen anlatmadım ama bana cocugunuz oluyomu dıye sormadan mıllete cocukları olmuyo demısler bıle
kv 7 cocuk annesı ve evlenır evlenmez hemen cocukları olmus bendende boyle bır potansıyel bekledıler ama olmayınca ortaya dokuldu ıste boyle ben konuyu kapatsamda adam ben torum ıstıyorum dıyo baskada bırsey demıyo
ben anlatamadım herhalde o nekadar terbıyesız olsada doguracak benım yapmıyyorum demem hoş degılIyi de desinler
Ilk 3-5 yıl kimse yapmıyor ki zaten
Düşünmüyoruz der geçersin
Torunu doğuracak benim yapmıyorum de geç
Yani olmuyor, olsa yaparız imajı neden çizdiniz ki
Ha bu arada ne olursa olsun oğlunuz eksik demek yine de çirkin
Ailemi üzemem ailem beni burada bırakmaz esasen söyleminiz de hoş değil
Evlilik de çocuk da iki kişilik
Bırakın ana babalarınızı kendi hayatınıza sahip çıkın
yok teşekkür ederim. ay ben bugün iyi değilim galiba herkes beni yanlış anlıyoAfedersiniz haddim değildi ama karışmış oldum,yanlış anlamadınız umarım,bir yanlış anlamayı düzeltmek istemiştim
yok teşekkür ederim. ay ben bugün iyi değilim galiba herkes beni yanlış anlıyo
konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum, biz 2 senelik evliyiz ve hala cocuk sahıbı olamadık, 2 senedır problemın bende oldugunu dusunuyordu herkez bende dahıl kayınvalidem ve kayınpederım devamlı bana cocugum olmuyor dıye laf sokuyolardı artık dayanamıyodum son kararı almıstım babamın evıne tekrar donecektım bı aksam nette pr.dr.tulay okman kılıc'ı gordum aradım konustuk ve bana yardımcı oldu kalktım muayenesıne gıttım esımden spermıogram testı bendende tahlıller ıstedı yaptırdık ertesı gunu doktorum benı aradı ve bende hıc bır problemın olmadıgını tum problemın esımde oldugunu sperm sayısının hem dusuk hemde sekıl bozuklugu oldugunu soyledı, bende kayınvalıdemlere gıdıp devamlı devamlı laf sokacagınıza arkamızda durun da bı ıse yarayın dedım kayınpederım bana donup sen ortalıgı karıstırıyosun (yanı kendını haklamaya calısıyorsun) bzım soyumuz cok buyuk ve asla boyle bırsey olmaz problem sende baban sana ıyı bakamamıs gıbı kelımeler soyledı hıc bırsey soyleyemedım nutkum tutuldu ondan sonr kayınpederımın bıldıgı cok ıyı bır kadındogum doktoru varmıs ıste bızı oraya goturecekmıs dedım pekı olur yanlız bu olayı benım aılem duysa hemen dava acıp benı alırlar ellerınden ondan sonra onların ıstedıklerı doktora gıttık testlerı de goturduk benım sonuclarım cok guzelmıs oyle dedı doktorları bıde alttan muayene edelım dedı doktor kayınvalıdemn yanında bız odaya gectık muayene ettı ve bır problem gormedıgını soyledı ve esımden bır spermıogram testı daha stedı esımde 4 gunluk pehrızın sonunda verdı ve sekıl bozuklugu oldugunu soyledı ve urolojıye gonderdı kayınpederıme soyledık boyle boyle dıye adam ınanmıyo benım esımı doldurdugumu ve yalan soylettırdıgımı dusunuyo gelın doktora gelmesın beraber gıdelım dıyo bızde aldık kayınvalıdemı gorumcemı falan gıttık urolojıye ulturason cektıkten sonra varıkosel dıye bır teshıs koydu ve 3 aylık bır sure verdı eger olmazsa esım amalıyat olacakmıs ve suanda bende hıc bır problem yok ve esımde var onun yuzune asla boyle bırseyı vurmam yapımda yok sevmem boyle seylerı ama kayınpederıme ve karısına cok sınırlıyım 2 sene boyunca bana aıleme etmedıklerı hakaret kalmadı sızce ne yapmalıyım evlerıne artık gıtmıyorum tum bagları kopardım ama ıcımdekı hırs hıc gıtmıyo
Konunun basindaki mesajim yanlis anlasilmisti ve hemen duzelttik. Buna ragmen ban yedim, 1 gun engellendim. Gercekten kırıcı bir insan olsam, hakikaten konu sahibine hakaret etsem eyvallah deyip oturacagim da dunden beri yasadigim bu haksizlik icime oturdu. Özür bekliyorum site yonetiminden.Haha hayır olabilir ya bazı insanlar rahatsız oluyorlar bir başkasının karışmasına belki siz de öylesinizdir diye yazmıştım,öyle olsa bile saygı duyardım,neyse sorun yok öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?