sasırdım artık

bence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınız

hah bu atarı kp ne yap işte..
ne o öyle baban gelsin alsın ... eşya mısın sen gelip alınacak .. kendin bile babam alır beni bırakmaz size demişsin..
sen kendine değer vermiyorsun elin adamı niye versin..
2 sene ne ki hem neden böyle ortalığa döküldü bu olay.. sizin eşinizle aranızda olan şeyin aile büyüklerinin ağzında işi ne ..

soylebırsey onlarla doktora gıtmemın sebebı devamlı mıllete akrabalara problem gelınde dıyorlardı mıllet arkamdan kısır dıye konusuyordu onlarıda doktora goturdum kı problemın bende olmadıgını anlasınlarda daha fazla bos bos konusmasınlar dıye

Gitme evlerine, görüşme de.. Onlara inat eşinle de iyi geçin.. Birşey söylerler zoruna gider demesi aslında iki arada kaldığını gösterir. Demek ki annesine babasına birşey diyemiyor seni uzak tutmak istiyor.
Cahil insan karşısında kendini boşuna helak etme. Ben kaç kere denedim olmadı. Muhatap olmayıp kocamla ilgileniyorum.
Sen de öyle yap.
Kaale alıp cevap bile verme o insanlara.
Allah inşallah bir evlat nasip eder.

sonrakı yazdıgım cevapları okursanız ınanınkı bana hak vereceksınız

Bizde 1.5 yil cocuk sahibi olamadik cok soran eden oldu ikimizdede sorun yoktu ama durumu ikimizden baskasi bilmiyordu daha dusunmuyoruz diyorduk neyse sonra sukur gecti bitti o gunler
Ben dusunuyorum o durumda olsaydim esimin sonucunu asla gidip anne babasina ben anlatmazdim bu onun karari olurdu bana ne denilirse denilsin sizin oglunuzda problem var ailem duysa beni alir asla agzindan cikmazdi bu durumu esim anlatirdi istemezsede anlatmazdi siz fazla yuz goz olmussunuz artik duzelmeniz zor esinizin aileside cahik insanlarmis sizede sabir diliyorum
Insallah en kisa zamanda hamile kalir ve bu zor gunleri atlatirsiniz

amın tesekkur ederım sagolun

Hiç bişeyi kanıtlamak zorunda değilsin dilin kemiği yok derler herkes herşeyi söyler senin hislerin önemli ama çocuk olacaksa da olmasın ilerde ki konunuz babamn annemin adı konulsun sonra ki kayınvlidem çocuğu bana vermiyor herşeyde bi hayır vardır şekerim

Bu çoluk çocuk konularında hiç çevreden utanan çekinen bir yapım olmamasına rağmen bana çok yüzgöz olmuşsunuz gibi geldi kp ile. Hadi kv anlarım da kp e ne oluyor ne münasebet alıp doktora götürmeler falan? Kaldı ki sorun sizde çıksaydı ne olacaktı hiç düşündünüz mü? Bence eşiniz yaklaşımı da hiç hoş degil cocuk düşünmekten önce eşinizle bu duruşunu halletmenizi tavsiye ederim. Çoçuk olsa her konuda ailesine sizi ezdirir gibime geldi. Ayrıca daha iki yıllık evlisiniz keşke bu kadar ortaya dökmeseydiniz özelinizi.

bende tabıkı problem yok dedım gıdıpte mıllete hemen anlatmadım ama bana cocugunuz oluyomu dıye sormadan mıllete cocukları olmuyo demısler bıle

kp ıle hastaneye hıc bır zaman gıtmedım yanı kabul etmedım kv ıle gıttım yuzgozde olmadım adam terbıyesız saygısız cahıl bundan dolayı da boyle

bende tabıkı problem yok dedım gıdıpte mıllete hemen anlatmadım ama bana cocugunuz oluyomu dıye sormadan mıllete cocukları olmuyo demısler bıle
Bakin bende cok zor gunler gecirdim etrafimda da cook var isiniz hic kolay degil ama sabredin ve hep dua edin umudunuzu kesmeyin onlar usteledikce siz daha dusunmuyoruz deyip gecin kimin ne dedigi hic onemli degil yeterki esinizle birbirinizi uzmeyin ben esimi cok uzdum olmuyor bosanalim dedim daha neler neler oda bazen dusuncesizlik etti istemeden beni uzdu ama gecti sizinde gecer yeterki birbirinizi sevin kimseye laf anlatmak zorunda degilsiniz susun gecin
Cahil insanlar anlamazlar bosuna yorulmayin demek istedim
Sizin icin tek dilegim mucizenizin hemencik gelmesi

kv 7 cocuk annesı ve evlenır evlenmez hemen cocukları olmus bendende boyle bır potansıyel bekledıler ama olmayınca ortaya dokuldu ıste boyle ben konuyu kapatsamda adam ben torum ıstıyorum dıyo baskada bırsey demıyo

Bu nedir yahu 2 yıllık evlilikte daha ne çocuk baskısı.
Hoş 20 yıl olsa ne olur, bunlar nasıl çirkin muhabbetler.
Eşiniz de mal mal bakacağına bu duruma baştan son vermeliymiş, yerinizde olsam maaile asla doktora gitmezdim, bok yemek düşer onlara, açık açık da yazıyorum!
Terbiyesiz kepaze insanlar, arsızlar!

Aileniz duysa dava açar sizi alır öyle mi?
Maşallah ailenize valla, kıymetini bilin onların.
Daha fazla ezilmeyin o salak insanların arasında, lütfen sesinizi çıkarın kimse karışmasın.
Çocuk iki kişi arasında olan birşeydir, onlar kim yaaaa

nede guzel konusmussun ıcımı sen dısa vurmussun keske herkez sızın gıbı anlasa halımden ama yapacak bırseyım yok gıdıp basına sılah dogrultup da sen nasıl benımle boyle konusursun dıyemem sussamda olmuyor

aıleme acsam yarın bosanmıs olurum ama annem seker ve depresyon hastası Allah korusun bısey falan olur dıye acamıyorum konuyu kaldıramaz kı kadın

anlatama
Anneniz rahatsız diye aman o duymasın diye her söylenene ''tamam'' demeye devam mı edeceksiniz ? Bağırıp çağırmayın madem bu konuları konuşmasak deyip kapatın,zamanı gelince iyi bir cevap verirsiniz.
anlatamadım kı ıste cevabımı ogullarındakı problemle cokta guzel verdım

Siz bu özel konuları neden anlatıyorsunuz ki zaten.Gerek yok.Duymazdan gelin.Gitmeyin bir süre uzak durun.Bu sizin özel yaşamınız.Çocuk gibi ne öyle kayınvalide kayınpederle doktora gitme.Eşiniz söylesin ailesine bizim sıkıntımız siz müdahil olmayın desin.

Bunu diyecek olan eşiniz bence ve eşiniz sizi ezdiriyor. sorun sizde veya eşinizde, bu durum kv kp ilgilendirse Bile eşiniz sert çıkıp susturmalı onları. Annem hasta diyorsunuz o yüzden susuyorum falan diyorsunuz o insanlara SESSİZ eşiniz olduktan sonra bir ömür katlanmak zorundasınız ve ilerde sizde anneniz gibi stresten hasta olursunuz.

Milletin penisi vajinası ne geriyor bu kayınvalide ve kayınpederleri ya !
Ayıptır kardeşim, Allah veriyor parayla alınan şey değilki markete bakalım..
Bence kayınpederinle yüzgöz olma daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…