- 23 Mart 2016
- 106
- 20
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mavi dunya
-
nerdee bana sabah kalkmıs sen hastaneye gelme annemler bırsey soyler zoruna gıder dıyoEşiniz bu sırada ne yapıyor ? Kesin sesinizi diyemiyor mu ailesine ?
mal gıbı dınlıyo agzını actıgı yokEşiniz ne diyor bu duruma
Ay lütfen bı adam baba olmadın çocuk yapmayın böyle birinden siz Allah korusun yatalak hasta falan olsanız sokağa atar bunlar sizi yaanerdee bana sabah kalkmıs sen hastaneye gelme annemler bırsey soyler zoruna gıder dıyo
nerdee bana sabah kalkmıs sen hastaneye gelme annemler bırsey soyler zoruna gıder dıyo
bence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınızBu ne ya? Mal mısınız siz? Yok ailem beni ellerinden alir, yok bilmem ne. Azicik insanliginizi hatirlayin. Hani bizdik marjinal bu kp ile cinsellik odakli konusmalar ne zaman normal karsilanir oldu guzide ulkemde?
bence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınız
ben size hakaret olsun diye yazmadim ki. Kendinizi bu konuma düşürmeyin, size oyle damizlik gibi davranmalarina izin vermeyin diye soyledim. Yani tabi ki mal degilsiniz, neden boyle davraniliyor anlamindabence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınız
bagırıp cagırsam ortalıgı bırbırıne katsamda aynılar bu sefer dahada beter oluyorlar benım annem seker hastası ve depresyon hastası bu konuyu onlara acıpta onlarında etkılenmesını ıstememYalnız bu ciddi ciddi tartışılacak bir konu.Öyle ha tamam deyip geçilecek bir konu değil.
Daha en başında tekrar gidelim dediklerinde size ne deyip kestirip atmanız gerekiyordu sizin ve eşinizin.Bu ikinizin arasında onlar neden olayın bu kadar içindeler ?
sagol tercume ettigin içinMal derken size hakaret etmek istememiş,sizi mal gibi görüyorlar demek istemiş sanırım.Üzerinize alınmayın ama siz de biraz dişinizi gösterin artık.
o kadar kultursuzlerkı anlatsam ınanınkı aklınız almaz o yuzden ınsanlarıda kendılerı gıbı zannedıyorlarben size hakaret olsun diye yazmadim ki. Kendinizi bu konuma düşürmeyin, size oyle damizlik gibi davranmalarina izin vermeyin diye soyledim. Yani tabi ki mal degilsiniz, neden boyle davraniliyor anlaminda
bagırıp cagırsam ortalıgı bırbırıne katsamda aynılar bu sefer dahada beter oluyorlar benım annem seker hastası ve depresyon hastası bu konuyu onlara acıpta onlarında etkılenmesını ıstemem
sagol tercume ettigin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?