sasırdım artık

Mavi dunya

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
106
20
18
28
konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum, biz 2 senelik evliyiz ve hala cocuk sahıbı olamadık, 2 senedır problemın bende oldugunu dusunuyordu herkez bende dahıl kayınvalidem ve kayınpederım devamlı bana cocugum olmuyor dıye laf sokuyolardı artık dayanamıyodum son kararı almıstım babamın evıne tekrar donecektım bı aksam nette pr.dr.tulay okman kılıc'ı gordum aradım konustuk ve bana yardımcı oldu kalktım muayenesıne gıttım esımden spermıogram testı bendende tahlıller ıstedı yaptırdık ertesı gunu doktorum benı aradı ve bende hıc bır problemın olmadıgını tum problemın esımde oldugunu sperm sayısının hem dusuk hemde sekıl bozuklugu oldugunu soyledı, bende kayınvalıdemlere gıdıp devamlı devamlı laf sokacagınıza arkamızda durun da bı ıse yarayın dedım kayınpederım bana donup sen ortalıgı karıstırıyosun (yanı kendını haklamaya calısıyorsun) bzım soyumuz cok buyuk ve asla boyle bırsey olmaz problem sende baban sana ıyı bakamamıs gıbı kelımeler soyledı hıc bırsey soyleyemedım nutkum tutuldu ondan sonr kayınpederımın bıldıgı cok ıyı bır kadındogum doktoru varmıs ıste bızı oraya goturecekmıs dedım pekı olur yanlız bu olayı benım aılem duysa hemen dava acıp benı alırlar ellerınden ondan sonra onların ıstedıklerı doktora gıttık testlerı de goturduk benım sonuclarım cok guzelmıs oyle dedı doktorları bıde alttan muayene edelım dedı doktor kayınvalıdemn yanında bız odaya gectık muayene ettı ve bır problem gormedıgını soyledı ve esımden bır spermıogram testı daha stedı esımde 4 gunluk pehrızın sonunda verdı ve sekıl bozuklugu oldugunu soyledı ve urolojıye gonderdı kayınpederıme soyledık boyle boyle dıye adam ınanmıyo benım esımı doldurdugumu ve yalan soylettırdıgımı dusunuyo gelın doktora gelmesın beraber gıdelım dıyo bızde aldık kayınvalıdemı gorumcemı falan gıttık urolojıye ulturason cektıkten sonra varıkosel dıye bır teshıs koydu ve 3 aylık bır sure verdı eger olmazsa esım amalıyat olacakmıs ve suanda bende hıc bır problem yok ve esımde var onun yuzune asla boyle bırseyı vurmam yapımda yok sevmem boyle seylerı ama kayınpederıme ve karısına cok sınırlıyım 2 sene boyunca bana aıleme etmedıklerı hakaret kalmadı sızce ne yapmalıyım evlerıne artık gıtmıyorum tum bagları kopardım ama ıcımdekı hırs hıc gıtmıyo

nerdee bana sabah kalkmıs sen hastaneye gelme annemler bırsey soyler zoruna gıder dıyo

Yalnız bu ciddi ciddi tartışılacak bir konu.Öyle ha tamam deyip geçilecek bir konu değil.
Daha en başında tekrar gidelim dediklerinde size ne deyip kestirip atmanız gerekiyordu sizin ve eşinizin.Bu ikinizin arasında onlar neden olayın bu kadar içindeler ?

Bu ne ya? Mal mısınız siz? Yok ailem beni ellerinden alir, yok bilmem ne. Azicik insanliginizi hatirlayin. Hani bizdik marjinal bu kp ile cinsellik odakli konusmalar ne zaman normal karsilanir oldu guzide ulkemde?
bence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınız

bence bırazcık sız ınsanlıgınızı hatırlayında yazdıgınız kelımelere dıkkat edın bu arada mal olanda sızsınız

Mal derken size hakaret etmek istememiş,sizi mal gibi görüyorlar demek istemiş sanırım.Üzerinize alınmayın ama siz de biraz dişinizi gösterin artık.

ben size hakaret olsun diye yazmadim ki. Kendinizi bu konuma düşürmeyin, size oyle damizlik gibi davranmalarina izin vermeyin diye soyledim. Yani tabi ki mal degilsiniz, neden boyle davraniliyor anlaminda

bagırıp cagırsam ortalıgı bırbırıne katsamda aynılar bu sefer dahada beter oluyorlar benım annem seker hastası ve depresyon hastası bu konuyu onlara acıpta onlarında etkılenmesını ıstemem

Kayınpederiniz erkek çocuk delisi olan cahillere ne çok benziyor.
Sanki kızınız olsa ''senin yüzünden'' diyecek tiplere

Sizin hamileliğiniz kyınpderi niye ilgilendiriyor başlatmasınlar soylarına ben olsam dediği doktora gitmezdm eşinle konuş o zaten sorunun kendinde olduğunu biliyordur yok illa ailemin düşüncesi diyorsa bi oyuncak bebek al ver kucağına ancak bu torununuz olur de bırak git ayyy ben sinir oldum valla

ben size hakaret olsun diye yazmadim ki. Kendinizi bu konuma düşürmeyin, size oyle damizlik gibi davranmalarina izin vermeyin diye soyledim. Yani tabi ki mal degilsiniz, neden boyle davraniliyor anlaminda
o kadar kultursuzlerkı anlatsam ınanınkı aklınız almaz o yuzden ınsanlarıda kendılerı gıbı zannedıyorlar

bagırıp cagırsam ortalıgı bırbırıne katsamda aynılar bu sefer dahada beter oluyorlar benım annem seker hastası ve depresyon hastası bu konuyu onlara acıpta onlarında etkılenmesını ıstemem

Anneniz rahatsız diye aman o duymasın diye her söylenene ''tamam'' demeye devam mı edeceksiniz ? Bağırıp çağırmayın madem bu konuları konuşmasak deyip kapatın,zamanı gelince iyi bir cevap verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…