şaşılık (göz kayması) ameliyatı doktor önerisi ve son durum!!

merve2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
5
2
Merhabalar,
Sol gözümde çocuklukta düştükten sonra gelişen görme kaybı ve kayma mevcut. kaymayı düzelttirmek için ameliyat olmak istiyorum. doktor arayışı içindeyim. Daha önce bu ameliyatı olanlar şimdiki durumlarını ( kayma tekrarladı mı? vb.) ve memnun kaldıkları doktorunu benimle paylaşabilir mi? malum önemli bir durum. kötü pek çok yorum okudum. iyi bir doktor bulmam gerekiyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben kürşat çağına olmuştum hemde doğuştan benimki 6 aylikken tedavilere basladik 4 yaşımda ameliyat oldum çok memnunum simdi 30 yasindayim biricik doktorum olur kendisi 🤗🤗🤗

Ben kürşat çağına olmuştum hemde doğuştan benimki 6 aylikken tedavilere basladik 4 yaşımda ameliyat oldum çok memnunum simdi 30 yasindayim biricik doktorum olur kendisi 🤗🤗🤗
teşekkür ederim, hemen araştıracağım. ameliyat olduğunuz gözünüzde görme durumunuz nasıldı?

teşekkür ederim, hemen araştıracağım. ameliyat olduğunuz gözünüzde görme durumunuz nasıldı?
4 yasindaydim ama benim sol gozum baya baya kayiyordu oyle soyleyeyim simdi bir belirtisi bile yok . Kocaeli izmitte çagın göz hastanesi kendisi sahibi olur cok mukemmel bir adam

4 yasindaydim ama benim sol gozum baya baya kayiyordu oyle soyleyeyim simdi bir belirtisi bile yok . Kocaeli izmitte çagın göz hastanesi kendisi sahibi olur cok mukemmel bir adam
İyi olmanıza çok sevindim. Ben sol gözümle hiç görmüyorum. O yüzden tekrarlama durumu biraz canımı sıkıyor. Evet hastaneye baktım ama kendisi hasta almıyor sanırım artık. Çok teşekkür ederim bilgiler için

X