Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorsaydin Dr garantisi varmi..tekrarlar mi diyeMerhabalar,
Sol gozum sasi ve yasim 25 ve bayanim, bekarim. Aslinda boy post sac vucut herseyim guzel. Ama bu sol gozu kafaya oyle bir taktim ki gece gunduz sadece bu probleme odaklandim. Opr. Dr. Mustafa Karaatli 200TL istiyor muayene icin ve cok sans vermiyor ve Prof. Acun Gezer ise 400 TL istiyor ve ameloyatlari 8000 TL kadarmis. Ben parayi vermeye hazirim ama garantisini kim vefecek. Gercekten cok daha kotu durumlar var ama sasilik kotu bir sey. Aranizdan birileri benim duygularimi paylasiyorsa lutfen baan yazsin :)
Merhabalar,
Sol gozum sasi ve yasim 25 ve bayanim, bekarim. Aslinda boy post sac vucut herseyim guzel. Ama bu sol gozu kafaya oyle bir taktim ki gece gunduz sadece bu probleme odaklandim. Opr. Dr. Mustafa Karaatli 200TL istiyor muayene icin ve cok sans vermiyor ve Prof. Acun Gezer ise 400 TL istiyor ve ameloyatlari 8000 TL kadarmis. Ben parayi vermeye hazirim ama garantisini kim vefecek. Gercekten cok daha kotu durumlar var ama sasilik kotu bir sey. Aranizdan birileri benim duygularimi paylasiyorsa lutfen baan yazsin merhaba ameliyat oldunuzmu kaymaniz gectimi yazabilirmisiniz
Merhaba ameliyat oldunuzmu yazabilirmisinizMerhabalar,
Sol gozum sasi ve yasim 25 ve bayanim, bekarim. Aslinda boy post sac vucut herseyim guzel. Ama bu sol gozu kafaya oyle bir taktim ki gece gunduz sadece bu probleme odaklandim. Opr. Dr. Mustafa Karaatli 200TL istiyor muayene icin ve cok sans vermiyor ve Prof. Acun Gezer ise 400 TL istiyor ve ameloyatlari 8000 TL kadarmis. Ben parayi vermeye hazirim ama garantisini kim vefecek. Gercekten cok daha kotu durumlar var ama sasilik kotu bir sey. Aranizdan birileri benim duygularimi paylasiyorsa lutfen baan yazsin :)
Yarın sağ gözümden ameliyat olacağım.Bu ameliyatla ilgili deneyimi olan var mııı? Acun Gezer'e ameliyat olan var mı?Yorumlarınızı bekliyorumm
Merhaba lütfen ameliyat hakkında bilgi verirmisiniz memnun kaldınız mı bende oğlumu acun beye götürmeyi düşünüyorumCevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de 7 yaşındayken ameliyat olmuştum ve içe kayma düzeltilmişti. Görme bozukluğu da vardı bende o yüzden yıllarca gözlük kullanmaya devam ettim fazla bir kaymam olmadı. Sonra bir kaç doktor artık gözümün görmesinin iyi olduğunu bu yüzden gözlük takmama gerek olmadığını söylediler. Bu da en büyük hataymış sonradan öğrendiğime göre. Gözüm 5 ay içinde dışa doğru kaydı ve düzelmedi gözlük taksam da. Bunun için prof. dr. Acun Gezere gittim bana 20 kere de şaşılık ameliyatı olsan gözlüğünü takmazsan göz yine kayar. Şaşılık hastaları hiç bir zaman gözlüğü bırakmamalılar dedi.
Her neyse ameliyatımı 13 Şubatta yaptı oldukça başarılı geçtiğini söyledi Ameliyat sonrasında pek ağrım sızım olmadı ben daha çok narkozdan muzdariptim :) Bir kaç saat içinde hastaneden taburcu oldum çok rahattı. Hemen ertesi gün gözümü açtı ve damlalara başladık. Tabi ki oynatırken acıyodu gözüm ama dayanılmayacak bir şey değildi. Şimdi neredeyse bir ay sonra gözümün sadece dikiş olan tarafında kızarıklık kaldı. Kayma vs de yok
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de 7 yaşındayken ameliyat olmuştum ve içe kayma düzeltilmişti. Görme bozukluğu da vardı bende o yüzden yıllarca gözlük kullanmaya devam ettim fazla bir kaymam olmadı. Sonra bir kaç doktor artık gözümün görmesinin iyi olduğunu bu yüzden gözlük takmama gerek olmadığını söylediler. Bu da en büyük hataymış sonradan öğrendiğime göre. Gözüm 5 ay içinde dışa doğru kaydı ve düzelmedi gözlük taksam da. Bunun için prof. dr. Acun Gezere gittim bana 20 kere de şaşılık ameliyatı olsan gözlüğünü takmazsan göz yine kayar. Şaşılık hastaları hiç bir zaman gözlüğü bırakmamalılar dedi.
Her neyse ameliyatımı 13 Şubatta yaptı oldukça başarılı geçtiğini söyledi Ameliyat sonrasında pek ağrım sızım olmadı ben daha çok narkozdan muzdariptim :) Bir kaç saat içinde hastaneden taburcu oldum çok rahattı. Hemen ertesi gün gözümü açtı ve damlalara başladık. Tabi ki oynatırken acıyodu gözüm ama dayanılmayacak bir şey değildi. Şimdi neredeyse bir ay sonra gözümün sadece dikiş olan tarafında kızarıklık kaldı. Kayma vs de yok
Lütfen bilgi verirmisinizCevaplarınız için teşekkür ederim. Ben de 7 yaşındayken ameliyat olmuştum ve içe kayma düzeltilmişti. Görme bozukluğu da vardı bende o yüzden yıllarca gözlük kullanmaya devam ettim fazla bir kaymam olmadı. Sonra bir kaç doktor artık gözümün görmesinin iyi olduğunu bu yüzden gözlük takmama gerek olmadığını söylediler. Bu da en büyük hataymış sonradan öğrendiğime göre. Gözüm 5 ay içinde dışa doğru kaydı ve düzelmedi gözlük taksam da. Bunun için prof. dr. Acun Gezere gittim bana 20 kere de şaşılık ameliyatı olsan gözlüğünü takmazsan göz yine kayar. Şaşılık hastaları hiç bir zaman gözlüğü bırakmamalılar dedi.