Doğuştan oluşan göz kaymam vardı 7 yaşında ameliyat oldum eskisine oranla biraz düzelmişti yeniden ameliyt gerekiyordu ama doktorum yapmıyordu 14 yıl ertelendi ameliyatım. En sonunda Istanbul Batıgöz'de Prof Dr Halil İbrahim Altınsoy'a muayene oldum ameliyat için geç kalındığını söyleyip 24 Ekim'e gün verdi. 24 Ekimde 2 gözden de ameliyat oldum çok az bi düzelme oldu 1 kontrol altında tuttu daha sonra gözlük derecelerinin birini düşerip diğerini yükseltti belki düzelme olur yeniden ameliyata gerek kalmaz düşüncesiyle 3 ay sürekli gözlük kullandım. Gözlükle düzelme olmayınca 27 Şubatta sağ gözden ameliyat yaptı sağ göz tamamen düzeldi hiç bir sorun kalmamıştı sol göze bi müdahele yapamıyorum zaten sol gözünü kullandığın için belli olmayacak demişti. Sorun yok düzeldi diye seviniyordum ki 3 gün önce yeniden kayma olduğunu fark ettim belki bana öyle gelmiştir düşüncesiyle pek fazla takmamaya çalıştım ama bugün yeniden baktığım da kaymanın belli olmaya başladığını gördüm. Ameliyat olupta yeniden kayması olan var mı? Bu durumda ne yaptınız? Okul gereği bilgisayarla çok fazla içli dışlıyım haliyle gözlerimi yoruyorum acaba ondan mı diye düşünmeye başladım.