Hayır işin ucunda CIA uçağına koyulup okyanus üzerinde manzara seyretmekFederallerle pazarlık yaparsa konuşabilir.. valla hiç belli olmaz, allah onların eline düşürmesin
Hayır işin ucunda CIA uçağına koyulup okyanus üzerinde manzara seyretmekde var Hani Kayserili pazarlığı gündemimizde ya, asıl Kayseri Pazarlığını şimdi göreceğiz. Can derdi bu kolay değil. Öyle Amerikalarda babalar gibi bakmazlar adama.
Ay bu garibim de şaşırmıştır yazık, sen tam kurtuldum san, sonra ceeee. İşte cüsse biraz kalıplı olunca iyi saklanamadıysa zaar, sobeleyiverdiler.
O değil de bu adamın ne işi var Amerika'da, arandığını tahmin etmek bu kadar zor mu?
Hayır, çocuk etkilendiyse kötü. Ebrucuğum çıkar Pop Star Idol'de ağlar bir fasıl bebesinin psikolocisi düzelir. Hayata bak be, poh gibi paran olsun Disneylanda gidiyorum derken çeksinler merkezeçocuğu buradaki çocuk parklarında kötü etkilenmesin diye oradakine götürmüşşaka bir tarafa, sanırım Orlando daki Disneyland'a gitmek için çıkmış ama yakalanmış.. sonra çocuk etkilenmesin diye annesiyle geri dönmüş, çocuk etkilenmiş mi bilmiyorum ama
Hayır, çocuk etkilendiyse kötü. Ebrucuğum çıkar Pop Star Idol'de ağlar bir fasıl bebesinin psikolocisi düzelir. Hayata bak be, poh gibi paran olsun Disneylanda gidiyorum derken çeksinler merkeze
Federallerle pazarlık yaparsa konuşabilir.. valla hiç belli olmaz, allah onların eline düşürmesin
Ofis 5 kez federallerin eline düşüp zor kurtulmuş gibisin.
İşte bunlar hep zenginlikten ...Hayır, çocuk etkilendiyse kötü. Ebrucuğum çıkar Pop Star Idol'de ağlar bir fasıl bebesinin psikolocisi düzelir. Hayata bak be, poh gibi paran olsun Disneylanda gidiyorum derken çeksinler merkeze
ay niye 5 kezaslında keşke sorgu sırasında ne yapıyorlar izlesek
Evet türk milleti olarak rızayı dikizleme hakkımız olmalı.
Heey rızaaa senin sorunun ne biliyomuuusun adamım, çocuğunun psikolojisini düzeltmek için yanlış ülkeyi seçtin, o lanet olası beyaz k.. ını tekmelicez adamım evet tekmelicez.
kahve ve donut eşliğinde
yalnız şaka-maka bu iş çok su götürecek, şimdiden tanımıyorum demeler başladı, hayırlısı
Ben nerden bilcem ayol fakirim benİşte bunlar hep zenginlikten ...
Siz bilmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?