Zeytinyağlılar Sarmsakl spanak

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
116
38
Diğer
zeytinyaglı sarımsaklı ıspanak

zeytınyagında önce sogan we sarımsakları kawurum sonra salcayla kawurun ıspanakları we tuzu ekleyın iyice pişirin......sade weya yoğurtla serwis edin............ afiyet olsun ...........

ıspanak
soğan
sarımsak
zeytinyagı
tuz
salça

ıspanaklar bol suda yıkanmalı

Son düzenleme:
s6300123er1.jpg

ıspanagı normal şekliyle sewmeyenler için farklı bı lezzet denemey deger arkadaşlar..............

Aman Allahım dumanı ustunde mı tütüyor...Ellerine sağlık balım bana ıspanak olsun da vala her halini yerim ham hamm

cnm bnm sen gel ben sana ıspanagın her çeşidini yaparım.............

ıspanak her haliyle özel ve güzel...sadece yıkaması zor..ellerine sağlık...

bayılırım ıspanağa ham ham:56:
bende bu şekilde yaparım ıspanağı aynı görüntü oooluyor eline sağlık seninde

Bugun eltim yapmisti uzerine yogurt dokmustu bize bi tabak getirdi yani utanmasam gidip bi tabak daha isticektim :))) harika olmustu ben hic yapmadim ama en yakin zamanda mutlaka yapac ... Bide busey soracam ispanagi kvurmasan once haşlıyor musunuz?

Bugun eltim yapmisti uzerine yogurt dokmustu bize bi tabak getirdi yani utanmasam gidip bi tabak daha isticektim :))) harika olmustu ben hic yapmadim ama en yakin zamanda mutlaka yapac ... Bide busey soracam ispanagi kvurmasan once haşlıyor musunuz?

ben cevap vereyim bari
hayır haşlamıyorsun o pişiyor öyle
soğanı kavurup yıkadığın ıspanakları atıp tencereye kapağını kapatıyorsun o pişiyor su falanda eklemiyorsun ayrıca:34:

Back
X