• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sarmısak!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi KBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşlar dün bebeğime kızılcık çorbası yaptım tarhananın bi çeşidi diyim.içine küçük 1 diş sarmısağın yarısını koydum azıcık bişey oldu yani.saf zeytinyağında kawurup yaptım çorbamı.çok da sewdi.böyle sarmısak kullanmamın bi sakıncası war mı acaba?doğal antibiyotik ya hem yararlıdır diye düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum acaba?daha dün yeni denedim bunu.tat wersin hem de yararlı diye.sizler koydunuz mu hiç bu şekilde.yine tarhana çorbası yaparken dediğim ölçüde koyabilir miyim?bu ardaa oğlum 9 buçuk aylık???şimdiden teşekkürler...

ben de her turlu corbasına mutlaka sarımsak koyuyorum
hem faydasından dolayı hemde ılerıde de sevsın sımdıden alıssın dıye

yedıgınde yogun gaz problemı yasamadıysanız bence sorun yok
artık yıyebılecek durumdalar

ben de hep kullanırım,aksine çok faydası olduğunu düşünüyorum

Kullanmanızda sakınca yoktur. Zaten yeterince büyümüş artık bebeğiniz. Kızılcık tarhanası da çok faydalıdır. Ama alerji riski vardır eğer vücudunda herhangi bir reaksiyon yoksa devam edebilirsiniz.

arkadaşım 3-4 diş çok fazla,1 diş yeterde artar bile ama siz bilirsiniz yinede.sarmısak hazmı zor bir yiyecek maddesidir.birde doktorlar bebeğe verilecek şeyleri kavurmayı önermiyor.bizim doktorumuz bu konuda çok deneyimli ve bilgili bir doktor.kavurmadan herşeyi çiğden haşlayarak vermemizi hazım açısından kavrulan yiyeceğin mideyi yoracağını söyledi.kendinizden düşünün kavrulmuş yağlı bir şey yediğinizdemi mideniz daha rahat yoksa haşlanmış bir şey yerkenmi?

Back