Merhaba arkadaşlar,doğum sonrasında başlamıştı saç dökülmem, bi yandan bebek saçı gibi ince ince saçlar çıkarken öbür taraftan avuç avuç saçım dökülüyordu, birkaç ay içinde kafa derim görünmeye başladı saçlarımın altından, doğum sonrası psikolojisi zaten fena bide bu gelince canım çok sıkılıyordu, bi eczanede tesadüfen hair mix diye sarmısak özlü bi şampuan tavsiye ettiler, bu markada 2 kutu kullandım ,en son alırken bu markayı bulamayınca zigavus diye gene sarmısak özlü başka bir şampuan aldım, sonuç olarak son 3 kutudur saçımı sadece sarmısak özlü şamuan ile yıkıyorum, saçlarım hiç dökülmüyor diyemem ama eskiye göre dökülme miktarında çok ciddi azalma var, boşluklar doldu ve saçımın hacimi arttı, (zigavus sanki uzama hızınıda arttırdı.) gene ince telli gerçi ,sanırım bunun çözümü yok :) bu şampuanlarla yıkadıktan sonra saç kremi vs kullanmıyorum ama kolay taransın çekiştirmeyeyim diye taramadan önce uçlarına argan yağı sürüyorum,
Ben tavsiye ediyorum arkadaşlar dökülme sorununuz varsa birde sarmısak özlü şampuan deneyin derim ben,
Sevgiler,
Ben tavsiye ediyorum arkadaşlar dökülme sorununuz varsa birde sarmısak özlü şampuan deneyin derim ben,
Sevgiler,