• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkozy’den Obama’ya: Türkiye’yi neden AB’ye almadığımızı anladın mı?

AB`ye girmeyi cok ama cok isterdim, ne yazikki bu hayalimde gerceklesmeyecek.

Begenmedikleri, kuyruk sayikladiklari Ecevit zamaninda AB Ankaraya, ayagimiza kadar gelip Turkiyeye birlige girmeyi kendi teklif etmisti. Ecevit reddetti, o ayri. Yuzde 50'nin yere goge koyamadigi alternatifsiz Erdogan doneminde AB Turkiyeyi guvenlik tehlikesi olarak goruyor ve asla birlige almayi istemiyor. Iki Turkiye arasindaki fark, gelinen nokta. Pesinden kosulan Turkiyeden herkesin kactigi Turkiyeye.. Ama korkmayin, trilyonluk saray itibarimizi arttiracak, eski seviyesine...:rolleyes:

bu kadar hizla artan mülteciyle avrupa zaten biter bitecek güvenlik cogu yerlerde sifir hirsizlik uyusturucu taciz artislarda ...elini kolunu sallayarak gezilen yerler artik kadin görmemislerle dolu ... tr gibi hersey gündem olmuyor tr deki yayin yasagi avrupada yanda sifir kalir.....

Valla adamlar hakli ben bu ulkenin bir vatandasi olarak Turkiyeyi hic guvenli bulmuyorum.Ulkede ic savas yasaniyor resmen.Sinir denilen bir sey zaten yok. Savastan kacan masumlarda geliyor, isidlisi de teroristide.ortadogu batakligina bizde girdik artik ve korkuyorumki bundan kacis yok. Ki kaldiki zaten Avrupa birligine girmis olmak bize hic bir fayda saglamayacak bu kezde yillarca pkk ya lojistik anlamda teminat saglayan Avrupa Devletlerinin piyonu haline gelicez.

Almazsaniz almayin bee..bize birlik mi yok:-)
Zaten plani kendiniz yapiyor ortaligi kendiniz kariatiriyosunz sonrada Turkiye guvenli degil valla mi ?cekin pis ellerinizi ortadogudan:-(

Back