• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkmalar İçin Focuslu Ultrason

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
312
143
33
39
Yaşımdan dolayı artık sarkmalar da başladı göğüslerim iyice kendini bırakmaya başladı.Halam 2 yıl önce bu sarkmalar için Mehmet Akgün'e gitmişti Focuslu Ultrason Yaptırmıştı bayağı da etkisini gördü şuan bende düşünüyorum.Randevu aldım halamla aynı fiyatta yapılcak kampanya varmış bakalım yaşıtlarımla ve bu sorunu yaşayanlarla paylaşmak istedim..

Yüzde ki kırışıklıklardan da kurtulabilirmiyiz ki Mehmet Bey yurtdışında sanırım kontrolüm vardı benim de

Kollarımda benimde ciddi anlamda sarkmalar var kol içleri içinde yapılabiliyor mu ?

Bu hafta annem gitti kızlar sıkılaştırmak için kollarda karın bölümünde bacak içlerinde ve yüzde yapılıyormuş annemde yüzüne yaptırdı memnun kaldı bende beğendim yeni görünümünü uygunda. Gidin gidin gençleşmek için güzel bir uygulama tabıı sarkmalardan kurtulmak için de

Kilo verdim kollarımda sarkmalar var acaba nasıl oluyorki ? Mehmet Bey e gitmeyeli uzun zaman oldu bana fotograf atabilirmi yaptıran ?

2 ay önce ki kampanyadan bende faydalanmıştım Mehmet Akgün le bugün tekrar kontrole gittim gözle görülcek kadar değişim gerçekleşti göğüslerim gayet dik ve gergin doktoruma teşekkürler.

Back