Vulvanıza şeyim diye hitap etmeseniz belki hoslanmaya başlarsınız.Ya benimde simsiyah değil ama ust tarafla bariz renk farki var. Agda sanirim yapıyor hele ben elimle cek cek. Hic hoşlanmıyorum şeyimden .
Ağda yapıyorsan sarkma olur. Evli misin cinsel birlikteliğin oldu mu bilmiyorum ama fazla emcüklemek de sarkıtıyokardeşlerim ablalarım merhabalar beyaz tenliyim vajinamda sarkma ve kararmalar var bunun sebebi ne olabilir affınıza sığınarak söylüyorum masturbasyonu çok yapıyorum ondan olabilir mi
Haklisiniz :) ben bakamam bile sadece üstten gördüğüm ağda filan yaparkende bakmıyorum. Böyle demem normal geldi ama haklisiniz.Vulvanıza şeyim diye hitap etmeseniz belki hoslanmaya başlarsınız.
Ben de şeyli meyli konuşurum bazen. Ama boyle direkt ondan bahsederken şeyimden hoşlanmıyorum demek tuhaf geldi.
Bu sekilde yani onu sevmeyerek cinsellikten nasil keyif aliyorsunuz?Haklisiniz :) ben bakamam bile sadece üstten gördüğüm ağda filan yaparkende bakmıyorum. Böyle demem normal geldi ama haklisiniz.
Ya ondan alıyorum onuda aslında nerdeyse 2 senedir tam alıyorum. Eşim cok genis görüşlü cinsellikte herşeyi yapar. Benim zevk almam icin,önceden yine alıyordum ama şimdi tam anlamıyla. Sizin bir yorumunuzu görmüştüm masaj aleti, klitoris uyarıcı titreşimli şey, bizde onlar 5 senedir var aklima gelmezdi ama eşim almıştı. Mesela o biliyor kendi organımi cok görmek istemediğimi sevişirken ayna karışısini severim görmem için çabalıyor, çirkin geliyor bana esim hic öyle değil diyor. Söylediği seylerden de , oral yaparkende rahatsızlık duymadığını biliyorum ama ben neden böyleyim onu bilmiyorum. Acaba diyorum çocukken hatırlamasamda tacize mi ugradim diye düşünüyorum.Bu sekilde yani onu sevmeyerek cinsellikten nasil keyif aliyorsunuz?
Ağda yüzünden, ağdanın ısısı kararmaya sebep olurken çekmek sarkmaya sebep oluyor bence.kardeşlerim ablalarım merhabalar beyaz tenliyim vajinamda sarkma ve kararmalar var bunun sebebi ne olabilir affınıza sığınarak söylüyorum masturbasyonu çok yapıyorum ondan olabilir mi
Tacize ugradiginizi düşünmüyorum ama sıkı bir ailede büyümüş olabilirsiniz çoğumuz gibi. Imkaniniz varsa bir terapi alin bence. Kadinlikla barışmak, vajinayla barismak gerek.Ya ondan alıyorum onuda aslında nerdeyse 2 senedir tam alıyorum. Eşim cok genis görüşlü cinsellikte herşeyi yapar. Benim zevk almam icin,önceden yine alıyordum ama şimdi tam anlamıyla. Sizin bir yorumunuzu görmüştüm masaj aleti, klitoris uyarıcı titreşimli şey, bizde onlar 5 senedir var aklima gelmezdi ama eşim almıştı. Mesela o biliyor kendi organımi cok görmek istemediğimi sevişirken ayna karışısini severim görmem için çabalıyor, çirkin geliyor bana esim hic öyle değil diyor. Söylediği seylerden de , oral yaparkende rahatsızlık duymadığını biliyorum ama ben neden böyleyim onu bilmiyorum. Acaba diyorum çocukken hatırlamasamda tacize mi ugradim diye düşünüyorum.
Aslinda ailede cinsel anlamda aman su başına gelir şöyle bu olur yoktu. Ama korumacı aile olarak tembihler vardi. Yok annen baban gönderdi derlerse gitme babinda denilen şeyler ama malesef aileden duymasamda cevreden arkadaş vs çevresi klasik bilmeden cinsellik konusmak şöyle yırtılmış, böyle kanamış tarzinda bilmiyorum kendi içimde yaptığım biseyde olabilir ben ilk esimle bırlıkte oldum ve 10 gün ilişki olamadi cok kastım ve hep korkum kanama cok olacak diye , kanamada olmamisti. Hatta cevreden ne kadar duyduysam, küçük biryerde büyüdüm ,bakire değilmiş atılmış sokağa gibi görmesemde böyle bir olay arkadaşlar anlatiyordu, eşimin bu düşünceleri olmadığını bildiğim halde aileme dedim kanamaTacize ugradiginizi düşünmüyorum ama sıkı bir ailede büyümüş olabilirsiniz çoğumuz gibi. Imkaniniz varsa bir terapi alin bence. Kadinlikla barışmak, vajinayla barismak gerek.
En hizli zamanda barismanizi dilerim. Hayat daha guzel olacaktır eminim ki.Aslinda ailede cinsel anlamda aman su başına gelir şöyle bu olur yoktu. Ama korumacı aile olarak tembihler vardi. Yok annen baban gönderdi derlerse gitme babinda denilen şeyler ama malesef aileden duymasamda cevreden arkadaş vs çevresi klasik bilmeden cinsellik konusmak şöyle yırtılmış, böyle kanamış tarzinda bilmiyorum kendi içimde yaptığım biseyde olabilir ben ilk esimle bırlıkte oldum ve 10 gün ilişki olamadi cok kastım ve hep korkum kanama cok olacak diye , kanamada olmamisti. Hatta cevreden ne kadar duyduysam, küçük biryerde büyüdüm ,bakire değilmiş atılmış sokağa gibi görmesemde böyle bir olay arkadaşlar anlatiyordu, eşimin bu düşünceleri olmadığını bildiğim halde aileme dedim kanama
olmazsa birşey olursa kötü sizi ararım diye, belkide dediğiniz gibi aile kaynaklı olabilir onlar açıkça sikmadi belki ama bazi şeylerin alt metnini ben okudum.
Vulvamdan hoşlanmıyorum da biraz tuhafVulvanıza şeyim diye hitap etmeseniz belki hoslanmaya başlarsınız.
Ben de şeyli meyli konuşurum bazen. Ama boyle direkt ondan bahsederken şeyimden hoşlanmıyorum demek tuhaf geldi.
Konu yine dönüp dolaşıp yetiştirilme tarzımıza gidiyor. Organin adı vulva ama çocuklukta degisik isimlerle hitap ediyorduk. Büyüyünce o isimleri kullanmayı bırakıp "şey" demeye başladık. Ama organin bir adı var vulva. Vulva kullanimi yaygin olmadigi icin kulağa tuhaf geliyor. Sıklaştıkça normalleşecek.Vulvamdan hoşlanmıyorum da biraz tuhafdoğrusu bu tabi de yüksek sesle söyleyince bir garip oluyor
Kesinlikle haklısın. Eşimin yeğenlerine annesi papatya koymuş isminiKonu yine dönüp dolaşıp yetiştirilme tarzımıza gidiyor. Organin adı vulva ama çocuklukta degisik isimlerle hitap ediyorduk. Büyüyünce o isimleri kullanmayı bırakıp "şey" demeye başladık. Ama organin bir adı var vulva. Vulva kullanimi yaygin olmadigi icin kulağa tuhaf geliyor. Sıklaştıkça normalleşecek.