şarkıyı bulamadım kızlar yardım

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
kızlar merhaba atv de yayınlanan alemin kralı dizisinde ki 63.bölüm 48. dk dakika da ki şarkıyı kim söylüyor
hep beraber bulabilir miyiz acaba 2 gündür arıyorum bulamadım çok güzel bir şarkı
[video=youtube;Ak9H0JWfhLU]http://www.youtube.com/watch?v=Ak9H0JWfhLU[/video]

kızlar merhaba atv de yayınlanan alemin kralı dizisinde ki 63.bölüm 48. dk dakika da ki şarkıyı kim söylüyor
hep beraber bulabilir miyiz acaba 2 gündür arıyorum bulamadım çok güzel bir şarkı

kızlar kaç tane şarkı bulduk burda hadi nerdesiniz

Son düzenleme:

yokmu bulan kızlar nerdesiniz

Şu ilk açılışta çalan şarkının ismini mi merak ediyosun canım anlamadım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hii tamam anladım. Google dan aslan kral jenerik müzikleri yazarsak tek tek hepsi çıkar kaç tane varsa

Son düzenleme:
Hii tamam anladım. Google dan aslan kral jenerik müzikleri yazarsak tek tek hepsi çıkar kaç tane varsa

çıkmıyor canım malesef açılıştaki jenerik çıkıyor ben arada çalan şarkıyı arıyorum

Shazam'da da, SoundHound'da da arattım, ama çıkmadı malesef.

Midomi'den denedim bende çıkmıyor, başka yerlerden arattım yine çıkmadı.. anladığım kadarıyla sözlerini yazdım googleye yine çıkmadı
bende merak ettim bulan olur umarım çatlarım yoksa :27:

Shazam'da da, SoundHound'da da arattım, ama çıkmadı malesef.
aa onu bilmiyordum ben olsun canım bulamasanda teşekkür ederim
Midomi'den denedim bende çıkmıyor, başka yerlerden arattım yine çıkmadı.. anladığım kadarıyla sözlerini yazdım googleye yine çıkmadı
bende merak ettim bulan olur umarım çatlarım yoksa :27:
orda bende arattım cnm ya çıkmadı hiç bir sonıuç bi kaç sözünüde arattım alakasız şarkılar çıktı.günlerdir kafamda şarkı ama kim söylüyor işte :27:

Şarkıyı bulmak için büyük bir efor sarf ettim resmen. Haha, ama bi'noktaya kadar gelebildim. O da şey; bu şarkı ilk olarak Norveç (ya da İsveç emin olamadım) yapımı tv programı Paradise Hotel'de çalmış. Yani bu program için özel hazırlanmış (galiba).

Norveç'teki insanlar bu şarkı kimin kimin diye programı soru yağmuruna tutmuş.
Şurda :https://www.facebook.com/paradisehotelse/posts/10152017469409088

Adamların açıklamasını google translate'ten çevirince de şarkının kendilerine ait olduğu için ticari amaçla paylaşılamaz mı ne mi gibi bir anlam çıkıyor..Anlamadım bu kısmı. Sanırım şarkı paylaşılamıyor ancak satın alınabiliyor. Galiba Alemin Kralı dizisi de satın almış, gerçi taa Norveç'teki programı izleyip nasıl şarkıyı keşfettilerse. asdfg. Üf! Karman çorman yazdım anlaşılabilmişimdir umarım. ^^

İlla şarkıyı bulmalıyım diyorsan; dizinin sahne müziklerini ayarlayan adamın sosyal medya hesabını bulup ona sorabilirsin.:1:
Neyse bulursan şayet bizimle de paylaş lütfen.:)

Son düzenleme:
Şarkıyı bulmak için büyük bir efor sarf ettim resmen. Haha, ama bi'noktaya kadar gelebildim. O da şey; bu şarkı ilk olarak Norveç (ya da İsveç emin olamadım) yapımı tv programı Paradise Hotel'de çalmış. Yani bu program için özel hazırlanmış (galiba).

Adamların açıklamasını google translate'ten çevirince de şarkının kendilerine ait olduğu için ticari amaçla paylaşılamaz mı ne mi gibi bir anlam çıkıyor..Anlamadım bu kısmı. Sanırım şarkı paylaşılamıyor ancak satın alınabiliyor. Galiba Alemin Kralı dizisi de satın almış, gerçi taa Norveç'teki programı izleyip nasıl şarkıyı keşfettilerse. asdfg. Üf! Karman çorman yazdım anlaşılabilmişimdir umarım. ^^

İlla şarkıyı bulmalıyım diyorsan; dizinin sahne müziklerini ayarlayan adamın sosyal medya hesabını bulup ona sorabilirsin.:1:

oo canım sen benden bile fazla yol almışsın çok teşekkür ederim
inşallah bulucaz ya bdv ye açmıştım taşımasalardı orda kesin bulunurdu da işte şansıma tüküreyim
bi sürü şarkı bulundu orda benimki taşındı bulunmadan :51:

Son düzenleme:
oo canım sen benden bile fazla yol almışsın çok teşekkür ederim
inşallah bulucaz ya bdv ye açmıştım taşımasalardı orda kesin bulunurdu da işte şansıma tüküreyim
bi sürü şarkı bulundu orda benimki taşındı bulunmadan :51:

Ya aslında konu bdv'de kalsa bile bulunmazdı bence, çünkü sadece bilinmeyen şarkıları bulmaya yönelik olan Norveç forumlarında bile şarkı bulunamadı. Söyleyen kişinin adını bilsek Myspace sayfasından bulurduk mutlaka. Neyse belki şarkıyı söyleyen kişi bir çıkış yapar da öyle öğreniriz. :)

Şarkının girişi cümlesini yazayım da arayan olur belki;

"when i see your face you make me feel like we can run this race"

Ya aslında konu bdv'de kalsa bile bulunmazdı bence, çünkü sadece bilinmeyen şarkıları bulmaya yönelik olan Norveç forumlarında bile şarkı bulunamadı. Söyleyen kişinin adını bilsek Myspace sayfasından bulurduk mutlaka. Neyse belki şarkıyı söyleyen kişi bir çıkış yapar da öyle öğreniriz. :)

Şarkının girişi cümlesini yazayım da arayan olur belki;

"when i see your face you make me feel like we can run this race"

işimiz zor o zaman ama vazgeçmek yok kimbilir belkide birisi seslendirmiştir

bende merak ettim bulan olur umarım çatlarım yoksa :KK53:

İlla şarkıyı bulmalıyım diyorsan; dizinin sahne müziklerini ayarlayan adamın sosyal medya hesabını bulup ona sorabilirsin.:KK1:

Kızlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim sonunda şarkıyı buldum geçte olsa :halay::rapci::ıslık::ıslık::ıslık::KK71::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::KK73:

bi şarkıyla daha karşınızdayım diyorum ve konuya giriyorum
1999 ile 2002 arası çıkan popüler bi yabancı şarkı
hatırladığım kadarıyla bi kadın söylüyo
böyle çok puslu bi sesi var
şimdi gelelim bombaya şarkıda hatırladığım tek şey
kadın o güzel sesiyle narın narın na na narın narın na naa yaıy yaıy yaıy yaıy yaıy yaıy ya diyor
(vurmayın sakın ciddiyim)
ama nana stefani filan değil onların hepsini dinledim

Back
X