Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şarkıların içinde geçen size en anlamlı gelen cümleler
Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek Acıyor aynı yerden her şeye rağmen
Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda
Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni
Adıyorum aşka geri kalanımi Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni
Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go
(Işığa yalnızca sönmeye başladığında ihtiyaç duyarsın Güneşi yalnızca kar yağmaya başladığında özlersin Onu sevdiğini yalnızca gitmesine izin verdiğinde anlarsın)
Yaz bana ne yazarsan yaz doktor Ağladım ağlamaklar yetmedi
Mutsuzum çok hastayım güldür beni doktor Öldüm ama hayattayım tarifi çok zor Çıkmaz bir sokaktayım gel bul beni doktor Sanki çocuk yaştayım bana bilmeceler sor
Sen aşkı anlamaz bilmez, gül yansa ağlamaz sakin Ben akmayan göz yaşında, seni severdim Sen hisli korkak savaşçı, aşkı kime satmış hain Ben her savaş meydanında, seni severdim