• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkık göğüsss,, kafayı takmaktan günlük hayata odaklanamaz oldum yaa

Ben pek emziremedim doğum yapalı 3 yıl oldu hamileyken büyüdüler bidaha küçülmediler balık etliyim zaten. 90B kullanıyorum. Dolgun değil çokta sarkık değil. Bende şu konudan muzdaribim. Büyük oldğu için sütyen takınca haliyle toplanıyo arasına peçete falan koyuyorum. Yazın daha zor oluyo pişmesi terlemedi bide kırmızı çizgi oluşuyo sonrasında. Peçete tepmeye devam. Küçültme şansım olsa keşke. Anneminkilerde çok büyük kadının omuzları ağrıyo artık. Göbeğiyle bir yani düşün. O sağlığı için küçültmek istiyo. Bakalım hayırlısı amaaan tek derdimiz memeler olsun. Zaten bu konuda canım sıkılıyo babalarda evlat sahibi oluyo onların hiç bi yerinde bi değişiklik yok ama bizim çatlamamız ayrı kilomuz ayrı sarkıklarımız ayrı. Öf şiştim

Iki cocuk emzirdim.
Cok ufak goguslerim sut doldu ve sonuc catlak, sonmus sarkan minik iki sey😑
Ameliyat dusunur muyum? Asla.
Uzun suredir karin kalca bacak uzerine egzersiz yapiyorum , goguse de baslayacam insallah ..
Herseyin dogal yolu ve dogal olani makbul.. tabiki kendi fikrim;)

Bende yeni
Selam Kızlar ben 2 çocuk emzirdim göğüslerim sönmüş balona döndü. Ayrica görüntü sarkık ama altında kalem durmuyor çünkü baya küçüldü
Yalancı sarkma diye geçiyor görüntü galiba. Göğüs ucu yerinde tam karşıya bakıyor ama nasıl desem şu üstte bi dolgunluk olur ya o kısım alta inmiş şekilde üst boşş. Ve birbirlerinden ayrılar ortada baya boşluk var. Ve çok yumuşak jole gibi aayy şiştim

Neyse aşırı da zayıfım ben zaten pek kilo almadım hamileyken 64 civarıydı ama hızlı bi şekilde gitti kilolar 1,2 ay içinde 44-45dim yanlış hatırlamıyorsam. emzirmeyi bırakalı 7 ay oldu

44 kiloyum almak için çabalıyorum 50.52 ideal oluyordu eskiden hafif balıketli. göğüslerimde büyüktü idealdi.
ama kilo alınca göğüslerde büyür diyolar benim korkum şuan en azından uçlari yere bakmıyor.. yayvan şekilde mi büyür ki bu seferde? . kilo alırsam iyice şekil bozukluğu olur mu? Nenelere mi döner kocaman sarkık :KK43:

En azından şu jole gibi oluşuna bi çare bulunmaz mı daha 25 yaşına yeni giricem genç yaşta.... 😪 estetikte imkansız şuan için .
Ben yeni başladım hana milly umarım doğru yazmışım göğüs dikleştirme toplama büyütme videosu var gerçekten etkili düzenli olarak hatta bir yağ ile birlikte sürüp ardından egzersizi yapabilirsin faydası olabilir. Bence aşırı zayıfsın biraz kilo alabilirsin bunun etkisi de vardır . Benim göğüslerim küçük değil ama üstleri daha dolgun dursun tam yuvarlak şekillensin diye yapıyorum 4 5 gündür belki sana yardımcı olabilir ... bu yabancı kadının sayfasına gir youtbe üzerinden bir-çok göğüs ile ilgili videoları var 🥰

Ben evli değilim fakat çocukluğumdan bu yana kilo al ver al ver derken bende de hafif sarkma oldu yani tam anlattığınız gibi göğüsümün üstü boş gibi yağ tabakası alta inmiş vaziyette ve benim de göğüslerim küçük. Sporla sarkma meselesi düzeltilebiliyor sanırım ama göğüs büyümüyor. Memeler direkt yağ tabakasından oluştuğu için kas kazanmanın memelere çok bir faydası yok. Silikon göğüsleri incelediğimde de çok kalıp gibi olduklarını görüp onları da beğenmedim. Ama ameliyatsız meme dolgusu diye bir şey keşfettim. Ağrısız acısız yarım saatte iğnelerle göğüsleri dolduruyorlar iz de kalmıyor, sancılı ameliyat süreci de yok. Yaptıran çok fazla bulamadım soru işaretlerim var ama siz de bir araştırabilirsiniz.
Bende birçok video izledim ne kadar doğru bilemiyorum bir spor eğitmeni. Yağ tabakasından oluşuyor evet ama altında yine bir kas var . siz sporla kası guclendiriyorsunuz kas güçlenince yağı itiyor göğüs büyüyor givi birşey demişti. Kimin olduğunu hatırlamıyorum ama bu tarz göğüs buyur mu işte toparlanir mı gibi başlıklı bir videoydu 😄

Yasasin estetikkk ayyy yaaaahaaaa🤩🤩🤩🤩🤩
Estetik ihtiyaç halinde kesinlikle karşı olmadığım bir konu :) insanın kendinde beğenmediği zamanla deforme olmuş yerlerini düzelttirmesinde ne sakınca olabilir ki.. Medikal estetik zaten candır.. Göğüs takıntılı konumdu yaptırdım ama başka bi işe girmem dolgu botoks dışında

Kız yine ufaksa sorun etme. Bi sutyen takarsın mis gibi durur.
Benim memelerim 95. Ve öyle sarkık ki bırak kalemi kalem kutusu koy yere düşmez :D 2. Tur emzirmedeyim şuan bitince ameliyat olucam

Estetik ihtiyaç halinde kesinlikle karşı olmadığım bir konu :) insanın kendinde beğenmediği zamanla deforme olmuş yerlerini düzelttirmesinde ne sakınca olabilir ki.. Medikal estetik zaten candır.. Göğüs takıntılı konumdu yaptırdım ama başka bi işe girmem dolgu botoks dışında
E tabi canim insan kendini iyi hissediyor benim de listemde yazili gogus estetigi. Bir tanidigim 2 çocuktan sonra Karin gerdirme ameliyati oldu sanki çocuk dogurmamis super oldu ya.

Ama abartan insanlarda sonuc Seda Sayan .onun o son hali nedir ya ahahahaha

Bende yeni

Ben yeni başladım hana milly umarım doğru yazmışım göğüs dikleştirme toplama büyütme videosu var gerçekten etkili düzenli olarak hatta bir yağ ile birlikte sürüp ardından egzersizi yapabilirsin faydası olabilir. Bence aşırı zayıfsın biraz kilo alabilirsin bunun etkisi de vardır . Benim göğüslerim küçük değil ama üstleri daha dolgun dursun tam yuvarlak şekillensin diye yapıyorum 4 5 gündür belki sana yardımcı olabilir ... bu yabancı kadının sayfasına gir youtbe üzerinden bir-çok göğüs ile ilgili videoları var 🥰

Ben bunu biraz yaptım ama daha da kücülür diye korktum biraktım

E tabi canim insan kendini iyi hissediyor benim de listemde yazili gogus estetigi. Bir tanidigim 2 çocuktan sonra Karin gerdirme ameliyati oldu sanki çocuk dogurmamis super oldu ya.

Ama abartan insanlarda sonuc Seda Sayan .onun o son hali nedir ya ahahahaha
Bütçen el veriyorsa dakika düşünme.. Karın germe yaptıracak benimde arkadaşım bu sonbaharda kısmetse.. 2 doğum sonrası toparlamadı onun karnı kendisini,buruşuk poşet gibi kaldı malesef.. Hem çok sancılı,hem maliyetli bir ameliyat zorunda hissetmese yaptırmayı kimse istemez bence karın germeyi..Şanslıyım ki karnımda sorun olmadı hamilelik sonrasında.. İhtiyacı olan ve bütçesi yeten herkes yaptırmalı bence,estetiğe karşıyım doğal seviyorum diyenleri anlayamıyorum(estetikten kastım seda sayan değil tabi :) )

Bende birçok video izledim ne kadar doğru bilemiyorum bir spor eğitmeni. Yağ tabakasından oluşuyor evet ama altında yine bir kas var . siz sporla kası guclendiriyorsunuz kas güçlenince yağı itiyor göğüs büyüyor givi birşey demişti. Kimin olduğunu hatırlamıyorum ama bu tarz göğüs buyur mu işte toparlanir mı gibi başlıklı bir videoydu 😄
İnanın çok araştırdım direkt iletişime geçtiğim antrenörler de oldu. Kaslar sıkılaşıp büyüse de öne doğru gitmiyorlar genelde. Göğüs kasları ne kadar toparlansa da meme dokusu aşağı doğru kaydıysa, memeler ayrıksa, meme uçları aşağı ya da yanlara bakıyorsa hiçbir kas inşasının faydası olmuyor dendi :( gerçekten ameliyatlı meme görüntüsünü de sevmiyorum onlar da kalıp gibi duruyor ne yapacağımı bilemiyorum..

İnanın çok araştırdım direkt iletişime geçtiğim antrenörler de oldu. Kaslar sıkılaşıp büyüse de öne doğru gitmiyorlar genelde. Göğüs kasları ne kadar toparlansa da meme dokusu aşağı doğru kaydıysa, memeler ayrıksa, meme uçları aşağı ya da yanlara bakıyorsa hiçbir kas inşasının faydası olmuyor dendi :KK43: gerçekten ameliyatlı meme görüntüsünü de sevmiyorum onlar da kalıp gibi duruyor ne yapacağımı bilemiyorum..
13 sene önce yaptırdım, sonrasında bebek de emzirdim, bir allah’ın kulu silikon diyemez o kadar diyim. Sırrını söylüyorum: küçük ve kas altı taktırın.

İnanın çok araştırdım direkt iletişime geçtiğim antrenörler de oldu. Kaslar sıkılaşıp büyüse de öne doğru gitmiyorlar genelde. Göğüs kasları ne kadar toparlansa da meme dokusu aşağı doğru kaydıysa, memeler ayrıksa, meme uçları aşağı ya da yanlara bakıyorsa hiçbir kas inşasının faydası olmuyor dendi :KK43: gerçekten ameliyatlı meme görüntüsünü de sevmiyorum onlar da kalıp gibi duruyor ne yapacağımı bilemiyorum..

Bilemiyorum kim doğru kim yanlış söylüyor ama ben faydası olacağını düşünüyorum nedense . Bu açıklama yapan kişi mantıklı geldi . Özellikle.yabancı spor eğitmenleri çok fazla meme.buyutme işte toparlama vs egzersizi öneriyor.neden olmasin bence denemeli konu sahibi ve birazda kilo almalı çok zayıf çünkü.

Back