Şarkıcı Azer Bülbül ölü bulundu

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
Arabesk müziğin önemli temsilcilerinden ünlü sanatçı Azer Bülbül 20 gündür sahne aldığı Antalya'da kaldığı otelin odasında ölü bulundu.

Aaa şaşırdım,bugün mü ölmüş,hiç duymadım..allah rahmet eylesin..

ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

cokk sasirdimm yaaa...
allah rahmet eylesinn..

kizlar farkindamisiniz hep bi sanatcinin oldugunu duyuyoruz:26::26::26:

cokk sasirdimm yaaa...
allah rahmet eylesinn..

kizlar farkindamisiniz hep bi sanatcinin oldugunu duyuyoruz:26::26::26:

sasiracak ne varki sanatcilar olemez mi ?ölen o kadar cok insan var canim ama unlu olduklarindan duyuyoruz...yoksa gunde kac bin kisi oluyordur...

sasiracak ne varki sanatcilar olemez mi ?ölen o kadar cok insan var canim ama unlu olduklarindan duyuyoruz...yoksa gunde kac bin kisi oluyordur...

orasi oyle tabiii... gunde kim bilir kac kisi oluyo... ama biz ancak etrafimizdakileri duyuyoruz ve unluleride duyunca.. ne bilim sankii yavas yavas azaliyoruz :26::26:

orasi oyle tabiii... gunde kim bilir kac kisi oluyo... ama biz ancak etrafimizdakileri duyuyoruz ve unluleride duyunca.. ne bilim sankii yavas yavas azaliyoruz :26::26:

biraz once esime aynen dedimki ölümler ne kadar cogaldi...

Hiç Dinlemedim kendisini ama nihayetinde bir insan..Gençmiş ama "Daha erkendi" desek ne çare! Yaşlanan değil eceli gelen gidiyor.
Allah taksiratını affetsin, mekanı Cennet olsun!
Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum,bu fani dunyadan hepimiz göçüp gideceğiz birgün...

Bende çok şaşırdım duyunca sanki ünlü olunca daha tuhaf geliyor ölümleri. Allah rahmet eylesin

Kızlar bende üzüldüm ama bazı sanatçılar şöhreti kaldıramıyor bence bize kötü örnek oluyorlar eroin esrar kullanıyorlar ve bir gün ansızın ölüyorlar insanlaar ektiklerini biçiyorlar bence

İLK DEFA BİR SANATCININ ÖLÜMÜNE BU KADAR AGLADIM VE BUKADAR İÇİM YANDI SANKİ TANIDIGIM COK YAKINIMMIS GIBI
BILDIM BILELI DINLERIM DERTLENINCE EFKARLANINCA AZER BABA VAZGECILMEZIM COK KUCUK YASDAN BERI SESI ETKILEMISTIR BENI
COK UZULDUM ADAM GIBI BIR ADAMDI MERT IDI BOYLE BIR SES BIR VE BOYLE BIR KISILIK BIR DAHA GELMEYECEK COK YAZIK ARKDSLAR TITREK DIE DALGA GERCERDI BEN KAVGA EDERDIM SOZ SOYLETMEZDIM ONA HAYRANIYDIM GERCEKTEN BOGAZIM DUGUMLENDI SUANDA MEKANI CENNET OLSUN UNUTULMAYACAKSIN azer bulbul rahat uyu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…