• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkar miyim

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Hanimlar 60 kilo oldum boyim 167.evet sarkacak kadat cok degil.gibi duruyor ama butun kilom ne yazik ki popo ve basende.yani normal.kilom 52 ise geriye kalan fazla sekiz kilo bu buralarda.zinhar eski pantolonlarima giremiyorum.spor yapamiyorum isim yogun.
Korkum popomum sonmesi kilo verirsem.sekiz kilo verdigimde popom sarkar mi.ne yapmaliyim? Sadece squat yapsam.sarkamyi engeller mi

Hanimlar 60 kilo oldum boyim 167.evet sarkacak kadat cok degil.gibi duruyor ama butun kilom ne yazik ki popo ve basende.yani normal.kilom 52 ise geriye kalan fazla sekiz kilo bu buralarda.zinhar eski pantolonlarima giremiyorum.spor yapamiyorum isim yogun.
Korkum popomum sonmesi kilo verirsem.sekiz kilo verdigimde popom sarkar mi.ne yapmaliyim? Sadece squat yapsam.sarkamyi engeller mi
Squat ise yarar diye düsünüyorum bir de Ebru Şallı pilates dersinde kalcayi hareket halinde sürelli sıkarak yürüyün salmayin alıskanlıgınız bu sekilde olsun demisti🤭

Öncelikle çok yanlış bilgiler verilmiş
Bir düzeltelim
Kalçasında fazlalık olan bir kişi için sadece kalça hareketleri yap yeter son derece yanlış
Cardio yapmadan ne kas yapabilirsin ne de o gördüğün efsane kalçalara sahip olabilirsin
Senin yapacağın iş bir kere cardio artı antreman olmalı
Bu herkes için geçerli
Yağ yakımı için cardio şart
Yürüyüş olur hit antreman olur ip atlama olur yada yüzme
Bir kere nabzını yükseltecek sana ter attıracak bir cardio
Üstüne kalça ağırlıklı bir antreman
Squat sadece yaparsan bacaklarındaki yağ kasa dönüşür incelme olmaz aksine kötü bir görüntüye sahip olursun
Squat artı farklı kalça hareketleri direnç bantını öneririm yada ağırlık
Örneğin 3 gün kalça çalıştın bunun yanında 2 gün karın ve kol da olmalı
Protein ağırlıklı beslenme
Şekeri azaltmak ve bol su
Önereceğim şey bu
Sadece kalça çalışırsan ordaki yağları kasa çevirir istemediğin sonuçlarla başbaşa kalırsın.,,

Öncelikle çok yanlış bilgiler verilmiş
Bir düzeltelim
Kalçasında fazlalık olan bir kişi için sadece kalça hareketleri yap yeter son derece yanlış
Cardio yapmadan ne kas yapabilirsin ne de o gördüğün efsane kalçalara sahip olabilirsin
Senin yapacağın iş bir kere cardio artı antreman olmalı
Bu herkes için geçerli
Yağ yakımı için cardio şart
Yürüyüş olur hit antreman olur ip atlama olur yada yüzme
Bir kere nabzını yükseltecek sana ter attıracak bir cardio
Üstüne kalça ağırlıklı bir antreman
Squat sadece yaparsan bacaklarındaki yağ kasa dönüşür incelme olmaz aksine kötü bir görüntüye sahip olursun
Squat artı farklı kalça hareketleri direnç bantını öneririm yada ağırlık
Örneğin 3 gün kalça çalıştın bunun yanında 2 gün karın ve kol da olmalı
Protein ağırlıklı beslenme
Şekeri azaltmak ve bol su
Önereceğim şey bu
Sadece kalça çalışırsan ordaki yağları kasa çevirir istemediğin sonuçlarla başbaşa kalırsın.,,
Çok faydalı bilgiler teşekkürler :kahve:

Back
X