Sarkamlar :(

tugdamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
63
1
86
Ankara
arkadaşlar merhaba;

emzirmeye dayalı olarak göğüslerdeki sarkmamızı nasıl az da olsa düzeltebiliriz?Çok rahatsızım ya :(

merhaba canım malesef bu duruma pek bır care yok benımde ıkı cocuktan sonra hem sarktı hem cok kuculdu yumusadı goguslerım her ne kadar enzırne donemı bıttıkten bır sure sonra azda olsa toparlasada genede moral bozuyorlar ıste ama Srf(soguk radyo frekansı)dıye bır uygulama var gobek bolgeme yaptırmıstım baya toparladı goguslerede yapılıyor onu tavsıye edebılırım

merhaba canım malesef bu duruma pek bır care yok benımde ıkı cocuktan sonra hem sarktı hem cok kuculdu yumusadı goguslerım her ne kadar enzırne donemı bıttıkten bır sure sonra azda olsa toparlasada genede moral bozuyorlar ıste ama Srf(soguk radyo frekansı)dıye bır uygulama var gobek bolgeme yaptırmıstım baya toparladı goguslerede yapılıyor onu tavsıye edebılırım

ay benimkilerde aynı oldu.doğurmadan önce taş gibi iri göğüslerim vardı bi doğurdum sütüm kesildi hem küçücük hem olabildiğine yumuşadı hem de sarktı :((((( peki bu soğuk radyo frekans gerçekten göbekteki sarkmaya iyi geliyor mu?benim karnım çatladı doğum dolayısıyla zayıfladım daha kötü oldu bu defa da sarktı hafiften.peki kaç seans oluyor ve ücreti ne kadar bilgi verebilir misin?

Back