• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sark odası

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
58044246po0.jpg

18iw0.jpg

15ve8.jpg

29tm8.jpg

sark-odasi-133979865-orta.jpg

sark-odasi-659115106-orta.jpg

otantik-sark-koseleri-199755-orta.jpg

otantik-sark-koseleri-199745-orta.jpg

otantik-sark-koseleri-199748-orta.jpg

otantik-sark-koseleri-199790-orta.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
süper bu şark odaları yaa..
benimde var şark odam.
ama küçük bir oda ve bu kadar otantik eşyam yok. halısı ve yastıkları el dokuması. bi köşeyede içi dolu büyük heybe koydum. duvara antika saat ve küçük heybeler astım. ama bu kadar güzel şark odası yapmakta biraz maliyetli olur galiba.

Ben de evime yeni taşındığımda boşta kalan bir odasını şark odası olarak düzenledim, mobilyacıya istediğim ölçülerde sedirlerini yaptırdım, minderler aldım, bakır tencereler, gaz lambaları,raflar,örtüler,kilimler hiçbir eksiği olmadan ama sürekli üzerinde oturmak için sedir rahat değil, sedirin altını sandık gibi yaptırdım, kışlıklarımı,fazla çarşaf ve havlularmı koyuyorum, o bakımdan yararı oldu, ama arada bir girip oturuyoruz, şehir hayatında arada böyle hoşluklara yer vermek lazım tabi ki.....

:smiley-cool:

Babamın hep bir hayali vardi ve 5 sene evvel gerçekleştirdi.Bir daire yaptırdı kendine ve oturma odasını komple şark odası olarak dizayn ettirdi.Süper bir şey oldu Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Sark odasını seviyorum fakat stil olarak tamamen yere serili olandan, bunlar güzel fakat koltuk tipli yüksek.Bir resim vardı bir ara ekliycem insallah.

prop2006dtr8.jpg

prop2253fod0.jpg

prop2333efx5.jpg

prop2164cuo9.jpg

prop2165axb6.jpg

prop2253gdh3.jpg

prop2254abv6.jpg

Bu fotograflar da benden ;j
Lİbya'da her evin bir odasında muhakkak mevcut bu tarz döşeme...
Arap (şark) kültürü...
Çok daha güzelleri var çektikçe fotoğrafları paylaşırım sizlerle..Merak eden olursa..
Dilek arkadaşımıza da tekrar teşekkürler..

Bnmde kendimce bi şark odam var.Ama bunlar nerdee bnmki nerdee :1no2:
Bunların döşendiği yerler çok geniş ve ferah.Ama temizliği de zor oluyor tabi düşünmek lazım yerimseniben

bende ufralıyım bayıldım bir kaçtanesine ankarada yaşıyorum eğer ev alırsam bir odasını şark odası yapmayı düşünüyorum kısmet olursa :16:

Back
X