Merhaba bizim 27 haziranda sivasta 2.yılımız bitiyo zaten evlendim sivasa geldim eşim biz nişanlıyken geldi eşimin 4 yılı sivasta bitti biz bu senede kalıyoruz ben İst.dan sivasa geldiğim için ilk zamanlar çok zorlandım sivas ufak ama her türlü imkan var(heralde ben istanbulla kıyaslıyorum:) ) polis için ideal bir yer yalnız çok soğuk oluyo biz 1 sene kirada oturduk ısınamadık şimdi lojmana taşındık buralar hala ısınmadı havalar serin fakat bu sene bayagı talep varmış bazı iller şarktan kaldıgı için bu sene giden arkadaşlarımız çok var herkes taşınma hazırlığı yapıyo hakkınızda hayırlısı olsun...
Pek bi bilgim yok polis eşi veya herhangi birinin eşide değilim.Ama Malatya süper bir yer.Görünce yazmak istedim.Kuzenim öğrenci orada.Doğunun parisi diyorlar ora için Bu yazın gideceğim gezmek için.
Elazığ'da da diğer kuzenim Öğretim görevlisi.3 senedir orada yaşıyor.Yaşam şartları çevre illere göre güzel olduğunu söylüyordu.
Kızlar merhaba bizde 1 aya kadar eşimin iş dolayısıyla Elazığa taşınacaz şuan 26 haftalık gebeyim doktor önerisi olan var mı ,??? yaşam şartları nasıl Elazığda ?