• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şark görevi yapmış polis eşleri

sukran88

GrhanCnmAşkım
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
439
4
318
İstanbul
gümüşhane malatya sivas erzurum elazığ muş mardin urfa buralarda ilçelerinde görev yapanlar nereleri önerir yada önermezsiniz?

Pek bi bilgim yok polis eşi veya herhangi birinin eşide değilim.Ama Malatya süper bir yer.Görünce yazmak istedim.Kuzenim öğrenci orada.Doğunun parisi diyorlar ora için :9: Bu yazın gideceğim gezmek için.

Elazığ'da da diğer kuzenim Öğretim görevlisi.3 senedir orada yaşıyor.Yaşam şartları çevre illere göre güzel olduğunu söylüyordu.

Son düzenleme:
şark göreviniz inşallah buralardan birine çıkar. hepsi güzel yerler. biz van başkalede yaptık. hatırlamak istemiyoruz.....

Benim babam polis, şark görevini Elazığ Keban da yaptı. Biz de gittik onunla beraber zamanında. Çok sakindi, 3 sene kaldık. Tavsiye edebilirim,ufak ve sakin bir ilçedir.

malatya kesinlikle çok güzel bi yer. diğerlerini bilmiyorum zaten bi malatya'yı gördüm o illerden ama kesinlikle hiç düşündüğünüz/düşündüğümüz gibi değil. görmeden önce hep güzel güzel diye anlatırlardı inanmazdım hakikaten hiç düşündüğüm gibi değil gayet gelişmiş bi şehir.

Tabi ki memleketim başta olmak üzere Mardin diyorum.
Malatya Elazığ'da güzel derler.
Tabi sizin neye göre tercih ettiğinize bağlı
Mesela Mardin pahalı bir şehir
Urfa daha ucuz
Ayrıca polis için çok çok rahat bir yer emin olabilirsin
Çok temiz bir yer özellikle merkez
Her ırktan,dinden çeşit çeşit insanlar var ve çok turistik...

Son düzenleme:
gümüşhane malatya sivas erzurum elazığ muş mardin urfa buralarda ilçelerinde görev yapanlar nereleri önerir yada önermezsiniz?

urfada merkez de yapmıştık güzel memleket
g.hanedeyiz şuan köse ilçesindeyiz şuana
size en gelişmiş ilçesi olarak kelkiti öneririm
ondan sonra köse
şiran

Son düzenleme:
Sivas benim memleketim;Allah'a çok şükür hic bir olay olmaz;sessiz,sakin,ucuz,ufacık tefecik ici dolu fıçıcık tarzı bir şehir:16:..İlçeleri de öyle keza..
Şark görevi icin en iyisi sivas yada malatya diyebilirim..Hayırlısı olsun

şark göreviniz inşallah buralardan birine çıkar. hepsi güzel yerler. biz van başkalede yaptık. hatırlamak istemiyoruz.....

torpilimiz yok devlete kalsa buralar bize gelmez normalde ben 18 hazirandaki kpss için tercih yapacağım bu illeri hangisi gelirse eşimde doğu görevini iyi bi yerde yapsın istiyorum

Erzurum için Tortum, İspir, Oltu yazılacaklar, hınıs horasan karayazı yazılmayacaklar listenizde olsun.:31:

MUŞU bilmiyorum Diğer yerler güzel ...

erzurum soğuk

mardin urfa yazın çok sıcak

siwas ta karasal ; yazlar kuru kışlar ayaz :)))

gümüşane yeşil , yağışlı , ılıman

hepsi şırnak hakkari diyarbakır a göre biraz daha güvenli temiz

Ama takdir Allahın

Hakkınızda hayırlısı

malatyayı öneririm içlerinden.
gelişen güzel bir şehir.
elazığda çok görev yazıyorlarmış diye okudum ama çevre illere göre halkı polisi seviyormuş. halkı milliyetçi. burasıda merkezi ve gelişmiş.
sivas,erzurum,muş soğuk. bu üçünden erzurum en gelişmişi. halkı milliyetçi.
muşta arkadaşım öğretmenlik yapmıştı çok sevdiğini söyleyemem.
urfa ve mardin hakkında bilgim yok.

MUŞU bilmiyorum Diğer yerler güzel ...

erzurum soğuk

mardin urfa yazın çok sıcak

siwas ta karasal ; yazlar kuru kışlar ayaz :)))

gümüşane yeşil , yağışlı , ılıman

hepsi şırnak hakkari diyarbakır a göre biraz daha güvenli temiz

Ama takdir Allahın

Hakkınızda hayırlısı

bu yüzden şarklar ....:51:

muşla mardin biraz sıkıntılıdır elazığın geneli çok güzeldir diyarbakır tunceli yakınarı biraz kötü diğarleri zaten çok güzel yerler babm asker ordan biliyorum mardin elazığ gezdik baya :)

bizde bu sene bitirdik sayışlır :):): artvndeyz malatyaaı torpilli yerlerden aarnda die duyum almştm herkese çıkmyr artvini önerebilirm sakin sıkıntı yok biraz dağlık ama :):)

Mardinde yaşadım benim dönemimde gelişmemiş bir şehirdi yaşanması baya zordu, elazığ güzel bir şehir baya gezdim biliyorum olabilir, urfa zaten büyük ve gelişmiş bir şehir ve güzel, muş çok küçük ve kışları aşırı soğuk hiç tavsiye etmem orayı, malatyanın güzel bir şehir oldugunu duymuştum gelişmiş bir yermiş ama görmedim,
gümüşhane, sivas ve erzurumu bilemeyecegim canım

hakkıızda hangisi hayırlıysa o olsun canımmm

Hakkaride şark görevinde eşim, özel bir durumunuz yoksa (eş durumu vs.) asla tercih etmeyiniz.

Tek güzel yanı 2 sene olması.

Back