Şarjlı süpürge sipariş ettim iptal ettim ücret iadem yatmadı

glsmglsmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
20
3
1
24
Merhaba kızlar inaktuel sitesinden şarjlı süpürge sipariş verdim 5225 TL ye sonra iptal ettim bana ücretim 3-7 gün içinde yatacak dendi ama yatmadı 2 ay oldu bu konuda nereye bavurabilirim nereye şikayet edebilirim arıyorum cevap bile vermiyorlar

Müşteri temsilcisini ısrarla ara. Şikayetvar sayfasına yazıp, fotoğrafla destekle. Mail hesapları vardır. Ordan da aynısını yap… sipariş no ve iptal edildiği muhakkak görünsün. Şikayetvar sayfasından sonra geri dönüş yaparlar genelde… markanın instagram hesabı, facebook hesabı onlardan iletişime geç. Tüketici haklarına da başvurabilirsin

Kuzum şimdi baktım da bahsettiğin site için zaten internette kaç tane başlık açılmış herkes dolandırıcı yazmış. Lütfen bir sayfadan bir şey alırken eksi sozcuk ve şikayet var sayfalarında bir bak… insanlar doğrudan oraya yazıyorlar cunku. Her markanın hemen hemen orada bir kötü yorumu vs vardır ama güzel markalar yorumu görünce hemen ilgilenir, problemi çözer. Siteye de bir daha, problem çözüldü teşekkürler diye geri bildirim yaparlar. Aklında olsun. Bu sayfa pek dönüşlere falan bakan bir sayfaya da benzemiyor. Hiç guvenli bir sayfa değil

Kuzum şimdi baktım da bahsettiğin site için zaten internette kaç tane başlık açılmış herkes dolandırıcı yazmış. Lütfen bir sayfadan bir şey alırken eksi sozcuk ve şikayet var sayfalarında bir bak… insanlar doğrudan oraya yazıyorlar cunku. Her markanın hemen hemen orada bir kötü yorumu vs vardır ama güzel markalar yorumu görünce hemen ilgilenir, problemi çözer. Siteye de bir daha, problem çözüldü teşekkürler diye geri bildirim yaparlar. Aklında olsun. Bu sayfa pek dönüşlere falan bakan bir sayfaya da benzemiyor. Hiç guvenli bir sayfa değil
Çok teşekkür ederim evet doğru diyorsun bir anlık boşluğuma denk geldi ertesi gün iptal ettim ama ne fayda şikayetvar sitesinede ilettim yine aynı

Çok teşekkür ederim evet doğru diyorsun bir anlık boşluğuma denk geldi ertesi gün iptal ettim ama ne fayda şikayetvar sitesinede ilettim yine aynı
Tüketici haklarına bildir sen en iyisi. Başka yol yok gibi görünüyor. İnşallah geri alabilirsin. Üzüldüm adına

Back