Şarjlı süpürge kullananlar yardımcı olabilir mi

Toyumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.189
485
25
Marka yabilirmiyim bilmiyorum ama dyson baktım bu gen5 serisi hem fiyat olarak yüksek hemde agır gibi geldi bana. V12 ye baktım ben bunu ikinci güne kırarım dedim. Benim süpürgem evde toz kokusu yapıyor. Ve pratik değil. Sizce bu iki üründen birinimi almalıyım yoksa altarnatif bi markamı bakmalıyım. Süpürge olduğu için biraz bu fiyatları vermek istemiyorum geçen seneden beri gidip gidip geliyorum. Yarın gidelim dedi eşim ama içimd ebi tereddüt ve karar vermedim kararlı bir şekild egitmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Gen 5 kullaniyorum agir gelmiyor bana,alistim sanirim. Supurgeden cok memnun kaldim fakat hali basliginin , ses cikarmasinin onleyen ince paspas kismi cikti. Onsuz , da kullaniyorum ama servise yazmam lazim
Yine de iyi ki almisim diyorum.cok memnunum
Ben soyle kullaniyorum. Hali basligi ile tum halilari supurup, sonra zemin basligi ile kenarlari supuruyorun .

Servise hemen yaz yenisini yolluyolar ben magazada deneyimkedimde sesi anlatamadım ses düzeyi nasıl

Servise hemen yaz yenisini yolluyolar ben magazada deneyimkedimde sesi anlatamadım ses düzeyi nasıl
Yazicam da firsat bulamadim.
Sesi zemin de cok degil , hali da daha yuksek .
Hali basligi ,zeminde de kullanabilir yaziyordu.
Onu o sorundan dolayi suan zeminde kullanmiyorum .
Ama cekim gucu temiz hissettiriyor.
Lazer basligi da ince tozlari gosterdigi icin ,surekli supuresi geliyor insanin
Yani ben artik normal supurge kullanmiyorum.
Genelde en dusuk ayarda supuruyorum.
O sekilde birisi uzun yillardir ,sorunsuz kullandigini yazmisti

Tüm evi dip köşe temizlemek için ikiside uygun değil şarjı malasef sıkı bir temizlik için uygun değil.
Ben kablolu olarak Miele kullniyorum ve aşırı memnunum. Elimin altinda bulunsun siye samsung aldim. Yüzeysel süpürmek icin Dyson bence çok pahali

kablolu olarak bosch kullaniyorum, elimin altinda olsun bir tane soyle supurup gecerim diye grundig aldim ikisinden de memnunum.
sarjli supurgelerin sarjlari genelde bir evi dip kose temizleye yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…