Şarjlı el süpürgelerinde neyi önerirsiniz?

hadin

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
157
1
316
Denizli
kızlar ben evde rowentanın süpürgesini kullanıyorum. onu çıkarmak her seferinde ölüm geliyor bana. git al fişe tak. ben elimin altında olacaek bir süpürge istiyorum birde yemekleri kahvaltılarıda hep salonda yapıyoruz. sürekli süpürmek gerekiyor. şarjlı oluyor köşeye koyuyorsun uzun sapıda oluyor onlardan istiyorum ama hangi marka iyidir. bunu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

benim yengem bu modelden kullanıyor bende fakir kullanıyorum ama benimki daha alt model.
walla biz ailcek memnunuz fakirden ama başka marka da kullanmadığımız için diğerleri nasıldır bilmiyorum açıkcası

yaklaşık 3 sendenir moulinex kullanıyorum, ıslak/kuru modelinden, lacivertli mavili renginden.
çok da memnunum,,

bende fakiri tavsıye ederım.benımde fotodakı fakırden var.cok memnunum.kaydirigubbakcemile5

peki bu ne kadar dayanıyor şarjı birde ıslak kuru derken neyi kastediyorsunuz , ben mutfağın köşesine koyacağım saplı olanlardan istiyorum , bunların uzun saplıları nasıl,

canım ben senin istediğin modeli anladım. Bu modelden arçeliğin süpürmen adı aldında ve arzumun vızır vızır adı altında şarzlı süpürgeleri var bunlara bir bakabilirsin arzumunki arçeliğinkinden daha uygun diye hatırlıyorum.

bende BLACK & DECKER kullaniyorum sarjli el supurgesi ama sapsiz super bir alet tavsiye ederim buyuk supurgelerle ayni cekiyor resmen,burayada resmini koymustum istersen yine cekip eklerim canim cekme ucu 200 derece donenlerden...
birde uzun sapli sarjli olani var,oda PHILIPS marka ama ben ondan memnun olmadigim icin black and decker aldim bu uzun saplilarin bazilari emis gucuyle degil altindaki fircanin donmesiyle temizliyor lanet bisey bence farkli olani varmi bilmem
ve bence sarjli supurge alirken dikkat etmen gereken en onemli sey kac volt olusu ne kadar yuksek olursa o kadar iyi cekiyor benimki 12 volt
tavsiye ederim.....)

ben bosch öneriyorum....5 yıldır tık demedi walla...temizlemesi de kolay..yıkaması da ...hem sıvılarıda çekebiliyor.küçük çocuğu olanlar içinde birebir bu yüzden:)

kesinikle fakiri öneriyorum. içide donen birsey var onun sayesınde sac kıllarını herseyı cok rahat cekebılır.dıger sarjlı supurglrden farklı.tek kotu ozellıgı biraz ağır:)

merhaba bende fakir olanı öneriyorum tanıdığım bir çok kişide var annemde teyzemde arkadaşımda vs..
herkes çok memnun bende kesinlikle fakir alıcam sanada tavsiye ederim...

bizdede daha önce arçeliğin süpürmenmi neydi adı o vardı sarjlı.sonraz bozuldu.şimdi fantom un pratıc p1200 olanını kullanıyoruz.gerçi sarjlı değil ama çok pratik gerçekten ince uzun ve emiş gücü çok fazla halıyı kaldırıyo resmen.gerçekten çok memnunuz hatta ben çeyizime almayı düşünüyorum bir tane.2ay kadar önce aldık fiyatıda biz aldığımızda 39ytl idi.

2. şarjlı süpürgemi bozdum. ilki bekoydu sonra arçelik aldım. bana dayanmıyoo yaff. kullanışlıda bulmuyorum o yüzden şarjda sürekli tutmadığımdan bataryanın ömrünü bitiriyorum

fakir kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle öneririm

bende 2 tane şarjlıyı eskittikten sonra fantom aldım küçük bişey hemde elektirikli çok pratik şarj bitti derdide yok tak fişe istediğin zaman istediğin kadar kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…