Daruşşafaka ılköğretim Okulu ıstanbul Sarıyer ılçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Daruşşafaka ılköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Daruşşafaka ılköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Daruşşafaka ılköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Daruşşafaka ılköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile Daruşşafaka ılköğretim Okulu yıllık ücretleri (kayıt ücreti) ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DARUŞŞAFAKA ıLKÖĞRETıM OKULU
Adresi: BÜYÜKDERE CAD. DERBENT MEVKıı SARIYER/ıSTANBUL
Telefon Numarası: 2122862200
Cent ılköğretim Okulu ıstanbul Sarıyer ılçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cent ılköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cent ılköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cent ılköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Cent ılköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile Cent ılköğretim Okulu yıllık ücretleri (kayıt ücreti) ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Adı: CENT ıLKÖĞRETıM OKULU
Adresi: TARABYA ŞALÇIKIR CAD. NO:136 SARIYER-ıSTANBUL
Telefon Numarası: 2122233133
Cent ılköğretim Okulu ıstanbul Sarıyer ılçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cent ılköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cent ılköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cent ılköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Cent ılköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile Cent ılköğretim Okulu yıllık ücretleri (kayıt ücreti) ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Adı: CENT ıLKÖĞRETıM OKULU
Adresi: TARABYA ŞALÇIKIR CAD. NO:136 SARIYER-ıSTANBUL
Telefon Numarası: 2122233133
Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu ıstanbul Sarıyer ılçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile Bahçeköy Açı ılköğretim Okulu yıllık ücretleri (kayıt ücreti) ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Adı: BAHÇEKÖY AÇI ıLKÖĞRETıM OKULU
Adresi: VALıDE SULTAN CADDESı SU KEMERı MEVKıı NO:2 34473 BAHÇEKÖY-SARIYER/ıSTANBUL
Telefon Numarası: 2122263000
canım bir sarıyerli olarak bildiğim özel okulların bilgileri bunlar...yerimseniben