Selam kızlaar,
Sac rengımle gecen sene asırı oynuyordum kahve , sarı vs derken sacım resımdekı gıbı olmustu ve cok guzelde ama 9,0 boyaya boyaya ıyıce platınlesmeye basladı .Bu renk ne yada hangı uygulamalardan sonra yenıden bu rengıme kavusurum.
Bılenler yazsın Sımdıden cok tesekkurler
Beyaz ten mavi göz olunca platinde sana çok yakışıyor. Bu renkde güzelmiş 9.0 boyayı %20 volumle boyarsan koyu sarı olur. Eger kendi saç rengin koyu degilse ve 9.0 numarayı %30 volumle boyuyorsan platin olur. Bence saçlarınla kendin oynama kuaföre git resmi göster onlar sana bunu yaparlar.
Evet bebısım sanırım doreydı . Bı kac kutu altın sarı aldıgımı hatrlıyorum cunku..
Kuaforlere de hıc guvenmıyorum ya hıc bı zaman ıstedıgım bıseyı yapamadı gıttıgım hıc bı kuafor.. Bosuna para verdım hep..
Altın sarı alıp boyayayım aslında ..
kesinlikle katılıyorum daha dun aynı pişmanlığı ben yaşadım biton para werdim kim sorarsa karamel yapıcaktı mafetti bildiğin kahwerengi oldu bde oryal tabıkı((((
kesinlikle katılıyorum daha dun aynı pişmanlığı ben yaşadım biton para werdim kim sorarsa karamel yapıcaktı mafetti bildiğin kahwerengi oldu bde oryal tabıkı((((
selam kızlaar,
sac rengımle gecen sene asırı oynuyordum kahve , sarı vs derken sacım resımdekı gıbı olmustu ve cok guzelde ama 9,0 boyaya boyaya ıyıce platınlesmeye basladı .bu renk ne yada hangı uygulamalardan sonra yenıden bu rengıme kavusurum.
Bılenler yazsın sımdıden cok tesekkurlerEki Görüntüle 885428
evet değiştir canım koyu sarı dore yı denedinmi. YADA ŞİMDİKİNİN ARALARA KAHVENIN ÇOK ACIĞINI AMA NE DORELIK NEDE KIZILLIK OLMAYANINI ATICAKLAR FOFLE GİBİ DÜŞÜN AMA BOYAYLA YAPMALARI LAZIM SONRA CİLA ATICAKLAR.