Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışın ve Saçları Yıpranmış Arkadaşlara tavsiyem var!!!

umitto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
60
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bu Schwarzkopf Gliss'in Shining Blonde serisinin parlaklık kürünü kullanıyorum şampuan ve kremini kullanmıyo olmama rağmen (onlarda yine Schwarzkopf onarıcı şampuan ve Asia yoğun bakım kürü ikiside süper ve zamanımı almadan bakım yapabiliyorum) röflelerden boylaradan sertleşen ve kuruyan saçlarım yumuşacık oldu ve gerçektende çok güzel bi parlaklık geldi saçlarıma daha canlı ve daha yoğun sarı duruyorlar.

bi cok ürün kullandım ama pek faydasını göremedim. fiyatı ne kadar cnm

loreal de boyalı saçlar için yeni bir seri çıkarmış onu da ben bir kızıl olarak tavsiye edeyim bari ve pantane ile yıkamayın boyanın kökünü kurutuyo valla!

Schwarzkoph Gliss'in kuru ve yıpranmış saçlar için durulanmayan onarıcı saç bakım kremini kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Hem harika kokuyor.Saçlarımın uçları çok kırılmıştı ve zayıflamıştı saçlarımı kazıtmayı bile düşünüyodum.bu kez kuaförüm bile şaşırdı size de kullanmanızı öneririm..Hem hiç zahmetli değil

iki kişide cok memnun kalmıs bende alayım bari. :) ama benimki resmen yanık gibi oldu kestirmiştim ama fön falan derken yine yanık... ve kısa (

senem aynen benimkide yanık gibi olmuştu.tel tel..hiçbi sağlık berirtisi yoktu.zaten fazla bakım yapamadığım saçalrıma röfle artı haftada bikaç defa fön yapınca çok yıprandı.bunu kullandım etkisini göstermeye başladı

kızlar pallette yeni bi seri çıkarmış sarı saçlılar için içinde rennk açıcı pudra falan varmış aranızda kullanan varmı sizce nasıl?

Arkadaşlar fiyatları çok çok uygun. Shining blonde 10 ytl falan. Asia bakım kürü de o civarda en fazla 12 dir. Tam hatırlamıyorum şimdi.Ama çarşıya falan gidersem bakarım fiyatlara.

Arkadaşlar fiyatları çok çok uygun. Shining blonde 10 ytl falan. Asia bakım kürü de o civarda en fazla 12 dir. Tam hatırlamıyorum şimdi.Ama çarşıya falan gidersem bakarım fiyatlara.

evet canım bendede var ışıltı veriyor ben onu arada kullanıyorum kuru ve nemliyken elidor sarı saçlar için durulanmayan bakım kremini daha çok kullanıyorum saçım gür olduğundan hem dümdüz yapıyor hemde öyle yumuşak oluyorki.tavsiye ederim saçları zor tarananlara süper.

palettenin açıcı serisini soruyorsun değil mi arkadaşım saçlarım sarıydı bundan bir ay kadar önce dip boyası yapmaktan fenalık gelmişti bende gittim kolestonun 6.7 sini aldım ilkten güzeldi tabi ama bir iki yıkamada berbat bir renk oldu kimsede beğenmiyordu bende gittim şu palettenin pudralı açıcısının 1L olanını aldım gayet güzel açıyor üstelik saçımı hiç yıpratmadı ama saçınız gürse kısa bile olsa iki kutu alın çünkü benim saçımın altı tam boyanamadı ama yinede kötü olmuş demedi kimse açıcıyı kullandıktan sonra saçınıza poşet geçirirseniz daha bile güzel açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…