• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarının hangi tonu bende daha iyi durur ? RESİMLİ

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
Kızlar saçım şuan bu renk ama bu sarı tonu bana gitmiyor çok açık kalıyor ölü gibiyim,
sizce sarının hangi tonu bana yakışır,

yine düz sarı boya yaptırıcam röfle değil resimlerle öneride bulunursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Benim fikrim bence sarı senin rengin değil. Seni yaşından daha büyük gösteriyor. Açık olmak gerekirse ten rengine uyum sağlamadığını düşünüyorum ama özellikle sarı tonu istediğini belirtmişsin. Bence koyu tonlarını seçmelisin. Ayrıca uçlara altın sarısı, diplere de balköpüğü ya da karamel uygulasan çok daha yakışıcağını düşünüyorum. Tek renk istediğini belirtmişsin ama fikrimi söylemek istedim sadece. Sana yakıştırdığım renkleri resim olarak ekliyim bi kaç tane örnek bakarsın fikir olur :12:
$hilaryduff1280x96020514.jpg Eki Görüntüle 374914 Eki Görüntüle 374913 Eki Görüntüle 374912

yeşimcim haklısın ama sarı tutkum var işte daha önce karameli denedim kızılı denedim yok olmuyor kendimi kötü hissettiriyor bana,
eminim benimde bir sarı tonum var ama hangisi bilmiyorum son 6 aydır çok açıldı saçım bende memnun değilim bu renkten

1. ve 3. resimdeki renkler çok hoş peki bu renkler nedir

küllü sarı. bir de hafif açık kumrallar olsa aralarda daha iyi olur. hafif turunculuklar da halledildi mi harika olur bence:ssz:

işte bi kuaförden aynı anda bu kadar çok şey istemeye korkuyorum :) altı üstü bi küllü renk bile tutturamıyorlar kendi saçım çok koyu siyah direk kızıllaşıyor :(

küllü çok açık kumral nasıl olur bende

Bu renk saç daha olgun göstermiş bence doğal sarı tonları daha hoş olur küllüler ya da içinde bakırlık olanlar ten renginiz açık çünkü .

Hadisenin saçı yani koyu küllü dore bir sarı gidebilir.
Yada bir altın sarısı (fazla iddialı) ancak yüzünüze renk verir.
Yada karamele çalan bir sarı olabilir.
Kumraldan açık sarıya doğru giden bi balyaj da düşünebilirsin bence ;)

Back