bende aynısını uyguladım.nedense saçlarım çok karıştı.ve normalden daha fazla dökülmeye başladı
sarımsak ve sarımsaklı şampuanlar ilk başlarda çok dökülme yapıyormuşş..
aktar kendisi söyledi sarımsaklı şampuan önerdi bana bende dedimkii kendisine ben şampuanıma kattım ama faydasını görmedim yine dökülüyoo..
ve ben şampuan değişince saçım kazık gibi oluyoo dedimm..
oda sarımsaklı şampuan ilk başta döker dedi eee zaten dökülüyo bidee ona saçım alışana kadar dökülcekk ohuuuuuuu ben kel kalcam o şampuanı nereme sürcem orasını soramadım tabiki
aktar kendisi söyledi sarımsaklı şampuan önerdi bana bende dedimkii kendisine ben şampuanıma kattım ama faydasını görmedim yine dökülüyoo..
oda sarımsaklı şampuan ilk başta döker dedi eee zaten dökülüyo bidee ona saçım alışana kadar dökülcekk ohuuuuuuu ben kel kalcam o şampuanı nereme sürcem orasını soramadım tabiki
güldürdün beni......Allahta seni saçlandırsın inşallah...
ben geçen sene aldım sarımsak şampuanı mecitefendi 16 tl dökmüyo gerçekten ama kazık gibi oluyo ya kullanamıyorum ben:2::2:hemde pahalı diğer şampuanlara göre şampuanıma sarımsakta kattım saç çıkarttı ama bitene kadar kullandım daha kullanmadım onun da nedeni sert saçlar malesef şuan blendax kullanıyorum.bitmek üzere dove alcam saç kremiyle birlikte güzele benziyo bilmiyorum bakalım inşallah iyi gelir..
ayyyyyyy cümlemizi inşallahh yemin ederim dün türbeye gidip dua ettim o dereceyimmm..
oturur ağlarmı insan saçım saçım diye ağlıyorum Rabbim başa büyük dert vercek görcem günümü ozamann
Rabbimm başka dert vermesin inşallah
Hiç sorma canım yaa helede etrafımda görüyorum beline kadar saçlılar bide gürrr bittiğim an o an oluyoo eve dönüp evden hiç çıkmayasım geliyoo valla saçlarımı savurmak istiyorummmm dökülmesi dursun artıkkAmin arkadaşım aminn....Ama ne yapalım kel kalcaz işte..bide reklamlarda demiyo mu bi kadının en güçlü silahı saçları diye ..Deli oluyorummmmm
Benim deli gibi saçlarım dökülüo,doktora defalarca gittim hiç bişe yapmıyo o doktorlar, çAM terbenti kullandım mahfoldu saçlarım iyice döküldü, sarmısak sürüyorum kafama haftada bir 2 hafta helelik yaptım yani iki kere, yani bilmiyorum helelik kullanıcam onu bi zararı yok ama banyoya giriyorum ya öyle kokuyo öyle kokuyo burnumun direkleri düşüyo :S saç derisine o kadar işliyoki sarmısak o sıra kafanda sarmısak yokken bile yıkansan su deger degmez müthiş kokuyo :SS sonra her gece polen içiyorum bir çay kasıgı bir buçuk haftadır..bu kadar sey yapıyorum ortada hiçççç bi belirti yok. yine dökülüyo yine dökülüyoo ..kell kalıcamm çok korkuyorummmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?