• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sarımsaklı yağ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ecemil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
20
0
36
İstanbul

Arkadaşlar saçlarım çok azaldığı zaman bakım yapmaya karar verdim;

Ve bu karışımı haftada bir kez uygulamak üzere saçlarıma uyguladım;

1 ÇAY BARDAĞI HAKİKİ ZEYTİNYAĞININ İÇİNE 4 DİŞ SARIMSAĞI KOYDUM

1,5 GÜN BEKLETTİM SONRA RÜM YAĞI SAÇIMA UYGULAYIP 2 SAAT BEKLETTİM

BİR AY ÖNCESİNE NAZARAN SAÇLARIM ÇOK SAĞLAMLAŞTI ESKİDEN HEMEN TARAMAMDA DÖKÜLÜYORDU..

bende aynısını uyguladım.nedense saçlarım çok karıştı.ve normalden daha fazla dökülmeye başladı:(

bende aynısını uyguladım.nedense saçlarım çok karıştı.ve normalden daha fazla dökülmeye başladı:(

sarımsak ve sarımsaklı şampuanlar ilk başlarda çok dökülme yapıyormuşş..
aktar kendisi söyledi sarımsaklı şampuan önerdi bana bende dedimkii kendisine ben şampuanıma kattım ama faydasını görmedim yine dökülüyoo..
ve ben şampuan değişince saçım kazık gibi oluyoo dedimm..
oda sarımsaklı şampuan ilk başta döker dedi eee zaten dökülüyo bidee ona saçım alışana kadar dökülcekk ohuuuuuuu ben kel kalcam o şampuanı nereme sürcem orasını soramadım tabiki

Son düzenleme:
aktar kendisi söyledi sarımsaklı şampuan önerdi bana bende dedimkii kendisine ben şampuanıma kattım ama faydasını görmedim yine dökülüyoo..
oda sarımsaklı şampuan ilk başta döker dedi eee zaten dökülüyo bidee ona saçım alışana kadar dökülcekk ohuuuuuuu ben kel kalcam o şampuanı nereme sürcem orasını soramadım tabiki

güldürdün beni......Allahta seni saçlandırsın inşallah...

ben geçen sene aldım sarımsak şampuanı mecitefendi 16 tl dökmüyo gerçekten ama kazık gibi oluyo ya kullanamıyorum ben:(:2::2:hemde pahalı diğer şampuanlara göre:( şampuanıma sarımsakta kattım saç çıkarttı ama bitene kadar kullandım daha kullanmadım onun da nedeni sert saçlar malesef:( şuan blendax kullanıyorum.bitmek üzere dove alcam saç kremiyle birlikte güzele benziyo bilmiyorum bakalım inşallah iyi gelir..

güldürdün beni......Allahta seni saçlandırsın inşallah...

ayyyyyyy cümlemizi inşallahh yemin ederim dün türbeye gidip dua ettim o dereceyimmm..
oturur ağlarmı insan saçım saçım diye ağlıyorum Rabbim başa büyük dert vercek görcem günümü ozamann
Rabbimm başka dert vermesin inşallah

ben geçen sene aldım sarımsak şampuanı mecitefendi 16 tl dökmüyo gerçekten ama kazık gibi oluyo ya kullanamıyorum ben:(:2::2:hemde pahalı diğer şampuanlara göre:( şampuanıma sarımsakta kattım saç çıkarttı ama bitene kadar kullandım daha kullanmadım onun da nedeni sert saçlar malesef:( şuan blendax kullanıyorum.bitmek üzere dove alcam saç kremiyle birlikte güzele benziyo bilmiyorum bakalım inşallah iyi gelir..

bana aktar fiyto önerdi saramsaklı şampuan FİYTO..

ama kazık gibi yapcanı kendi söledi zaten olucak dedi aman aman dedim bende..

Ben senelerdir elidor kullanıyorum belki 9-10 senedir şampuanla alaksı olsa eskidende dökülürdü diyorum bu sene 2 aydır dökülmem var şampuan felanda değişmedim hep aynı..
elidor dökülmelere karşı altın sarı serisi..

Ama blendax limon özlü yağlar saçlar için olana geçsemde saçımı şoklasam diyorummm..

Ahhhh ben bu saçımı nedimmmm ne edimmmdeeeee kurtulim..
şuan omuzun aşşasında gidip küt kestircemmm kestirme dökülmemei durdursa onada güvenmiyorum..
yazın 2 defa ucundan aldırdım yok hala dökülüyoo

Ayyyyy çaree bulann dökülmeye lütfenn yardımcı olsunnn

ayyyyyyy cümlemizi inşallahh yemin ederim dün türbeye gidip dua ettim o dereceyimmm..
oturur ağlarmı insan saçım saçım diye ağlıyorum Rabbim başa büyük dert vercek görcem günümü ozamann
Rabbimm başka dert vermesin inşallah

Amin arkadaşım aminn....Ama ne yapalım kel kalcaz işte..bide reklamlarda demiyo mu bi kadının en güçlü silahı saçları diye ..Deli oluyorummmmm :52::52:

Benim deli gibi saçlarım dökülüo,doktora defalarca gittim hiç bişe yapmıyo o doktorlar, çAM terbenti kullandım mahfoldu saçlarım iyice döküldü, sarmısak sürüyorum kafama haftada bir 2 hafta helelik yaptım yani iki kere, yani bilmiyorum helelik kullanıcam onu bi zararı yok ama banyoya giriyorum ya öyle kokuyo öyle kokuyo burnumun direkleri düşüyo :S saç derisine o kadar işliyoki sarmısak o sıra kafanda sarmısak yokken bile yıkansan su deger degmez müthiş kokuyo :SS sonra her gece polen içiyorum bir çay kasıgı bir buçuk haftadır..bu kadar sey yapıyorum ortada hiçççç bi belirti yok. yine dökülüyo yine dökülüyoo ..kell kalıcamm çok korkuyorummmmm...

Amin arkadaşım aminn....Ama ne yapalım kel kalcaz işte..bide reklamlarda demiyo mu bi kadının en güçlü silahı saçları diye ..Deli oluyorummmmm :52::52:
Hiç sorma canım yaa helede etrafımda görüyorum beline kadar saçlılar bide gürrr bittiğim an o an oluyoo eve dönüp evden hiç çıkmayasım geliyoo valla saçlarımı savurmak istiyorummmm dökülmesi dursun artıkk:14::43:

Benim deli gibi saçlarım dökülüo,doktora defalarca gittim hiç bişe yapmıyo o doktorlar, çAM terbenti kullandım mahfoldu saçlarım iyice döküldü, sarmısak sürüyorum kafama haftada bir 2 hafta helelik yaptım yani iki kere, yani bilmiyorum helelik kullanıcam onu bi zararı yok ama banyoya giriyorum ya öyle kokuyo öyle kokuyo burnumun direkleri düşüyo :S saç derisine o kadar işliyoki sarmısak o sıra kafanda sarmısak yokken bile yıkansan su deger degmez müthiş kokuyo :SS sonra her gece polen içiyorum bir çay kasıgı bir buçuk haftadır..bu kadar sey yapıyorum ortada hiçççç bi belirti yok. yine dökülüyo yine dökülüyoo ..kell kalıcamm çok korkuyorummmmm...

Ben baya baya artık şampuan üretenlerin komplosu olduğunu düşünüyorum
yalnız değilsin canım bak hepimiz aynı derten muzdaribiz..
çektikçe geliyoo
taradıkça geliyoo
banyo sonrası banyoda..
tararken tarakda
kuruturken havluda
hırkamda eşofmanımda montumda her biyerde saçlarımmm..
deli oluyorummm çığlığı basasım geliyoo..

İçten durdurmak gerek şampuanlarla kürlerle oluru yok galipa bi şu ısırganı denemedimm pazaraa gittim ısırgan bakim diye bulamadımm(tazesini istiyorum) sokaklardan parklarda toplucam bu gidişle elime eldiven takıp..

Iısırgan suyuyla son duruluma suyu sonrası bi durulucamm çayı varmış çayınıda alsam diyorumm
Bi o kaldı denemediğim
benim cilt doktorum var sivilcelerim iç,in gitmiştim anneme diyorum ki anne saçım içinde gitsemmi o doktoraa delimisin nesin adam çare bulsa kendi kel olmazdı diyoo(doktor kel) ayyy hepden içimi karartıyooo böhüüüüüüüü:43::43::43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence umudunuzu yitirmeyin benim de saçlarım çok dökülüyor bende cildiyeye gittim 600tl tutan birsürü test falan ama hiç bişey yok ne kürler şampuanlar denedim (hâlâda devam ediyorum) ama ben bu son 2-3 seneden beri farkettim ki bu sorun psikolojik kafana taktığında daha çok artıyor size tavsiyem sürekli olumlu düşünün dökülmeden bahsetmeyin hep saçlarınızın güzel olan yanlarını(rengi,yumuşaklığı,şekli vs.) görün ve mümkün mertebe saçlarınızla uğraşmayı bırakın kafanızı onlara taktıkça artıyor gerçekten bu konuda tecrübeliyim :49:-Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır-Bediüzzaman Said Nursi Her zaman güzel görebilenlerden olmak duasıyla

evet ilk başta gerçekten çok döküyor bence yıpranmış kötü saçı döküyor..
ama yıkadıktan sonra yumuşacık yapıo benim dün 5.inci yapışımdı zaten gerçek sonucu bir kaç ayda
alabiliyoruz.sabredip devam edicem...

Back