Teşekkürler, peki su sarımsaklı da genelde mi soğuk, yoksa sadece o dediğiniz yerde mi. Eğer her yeri öyle soğuksa hiç gitmeyelim.Sarımsak lının yan koyunda badavut emreli otel var
Yarım pansiyon
Plaj kum vs ama su çokkkk soğuk
İnternette fiyatları vs de vardır
Teşekkürler, peki su sarımsaklı da genelde mi soğuk, yoksa sadece o dediğiniz yerde mi. Eğer her yeri öyle soğuksa hiç gitmeyelim.
Işık oteli tavsiye edebilirim. Hem temiz Hem de uygun fiyatlı. Plaja çok yakın.Selam arkadaşlar. Ayvalık Sarımsaklı da bikaç gün tatil yapılabilecek tevsiye edebileceğiniz, bildiğiniz temiz bir pansiyon var mı. İnternetten araştırdım da birde burda sormak istedim. Pek herşey dahil oteller yok galiba orada eğer varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herşey dahil mi, yarım pansiyon mu?Zeytinci olivera otelde kalmıstım seneler evvel
idare ederdi.
Geldim geldim, burdayimSelam arkadaşlar. Ayvalık Sarımsaklı da bikaç gün tatil yapılabilecek tevsiye edebileceğiniz, bildiğiniz temiz bir pansiyon var mı. İnternetten araştırdım da birde burda sormak istedim. Pek herşey dahil oteller yok galiba orada eğer varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
şuanda hersey dahıl hızmet vermıyor sanırımHerşey dahil mi, yarım pansiyon mu?
Fiyatı nasıl peki netten bakıyorum bir yandan da fiyat bilgisi vermemişler.Geldim geldim, burdayim
Evvelsi hafta ordaydim, yillardir ilk kez su bu kadar sicakti. 3,5 yasindaki kizimi sudan cikaramadim
2 yil once zafer pansiyonda kalmistik. 3 hafta sonraya rezervasyon yaptirdim, yine ordayiz. Yarim pansiyon, fena degil. 2 sene once memnun kalmistik. Umarim bu yil da iyi olur..
2 kisilik oda 260 tl yanilmiyorsam. Ama tlfon edip daha saglikli bilgi alin isterseniz.Fiyatı nasıl peki netten bakıyorum bir yandan da fiyat bilgisi vermemişler.
ne kadar ödedinizGeldim geldim, burdayim
Evvelsi hafta ordaydim, yillardir ilk kez su bu kadar sicakti. 3,5 yasindaki kizimi sudan cikaramadim
2 yil once zafer pansiyonda kalmistik. 3 hafta sonraya rezervasyon yaptirdim, yine ordayiz. Yarim pansiyon, fena degil. 2 sene once memnun kalmistik. Umarim bu yil da iyi olur..
3 hafta sonra gidicez. Sanirim 260 tl idi. Gecen hafta orda kalmadik. Ben zaten Balikesir'de oturuyorum canim. Yani evden cikip maksimum 2 saatte plajda olabiliyoruzne kadar ödediniz
kaç kişi kaç gece
bu yıl?
biz de evden cıkınca 5 dakıkada plajda oluyoruz3 hafta sonra gidicez. Sanirim 260 tl idi. Gecen hafta orda kalmadik. Ben zaten Balikesir'de oturuyorum canim. Yani evden cikip maksimum 2 saatte plajda olabiliyoruz
1 gün mü 260 TL ödediniz? iki kişi mi?3 hafta sonra gidicez. Sanirim 260 tl idi. Gecen hafta orda kalmadik. Ben zaten Balikesir'de oturuyorum canim. Yani evden cikip maksimum 2 saatte plajda olabiliyoruz
2 kisilik oda fiyati1 gün mü 260 TL ödediniz? iki kişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?