Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsak

sadece bende oldu sandım ama okuyunca burayı yalnız değilmişim:kedi:son bir kaç gündür acayip benmde kaşınmaya başladı saç derim:sinifsinif:dökülmelerde war :gitme:neden kimafoldumben

bende kullanıyom şamp içine ama pek bı faydası olmadı..saçlarım avuc avuc dökuluyo...ama uzaması hızladı sankı

ya ben şimdi sarmısağı havanda dövdüm öyle koydum şampuanıma hatta içine çamterebentinde koydum ama sarımsak geliyor elime saçımda kalır da kokar diye çok korkuyorummirmirmirmir

ya kızlar yaklaşık 20 gündür gün aşırı kullanıyorum ama benim saçta boya yok farkedemiyorum yaa siz nasıl anlıyorsunuz uzamıyor gibi geliyor sinir oldum yaa
:sinifsinif:..

ya ben şimdi sarmısağı havanda dövdüm öyle koydum şampuanıma hatta içine çamterebentinde koydum ama sarımsak geliyor elime saçımda kalır da kokar diye çok korkuyorummirmirmirmir

şampuanı iyice çalkalaman gerekiyo canım. bana da oldu aynısı, çalkalayıp dağıttım içine.

kızlar sarımsak sürerek saçlarınızı kokutmaya gerek yok evet çok uzatıyor ama sarımsağı hergün ezip yoğurtla karıştırarak yiyin cidden hem saç dökülmüyo hemde uzatıyo antibiyotik gibi doktorlarda öyle diyor ama sakın yutmayın ezerek bişeyle yiyin.

canım mantıklı aslında,saçlar çıkarmı kiCADIARZUhergün 1 kase yoğurttan bahsetmiyorsundur umarım:1no2:ewden dışarı çıkmamak lazım,karanfilde tam anlamıyla yok etmiyor kokuyu çünkü:1rolleyes:

yok ben şampuanımla mutluyum:icecream: benim saçım hiç kokmuyo ya bence bu daha çok kokar, dışarı çıkmamak lazım

şampuanı kullanıyorum bende ama bu da olabilir diye düşünmedim değil çok sewiyorum sarımsaklı yoğurrdu belkide etki wardır düşünmemdesositosositobenim saçlarımda kokuyor ya hemde çok ne yapacağımı şaşırdım koku gitsin diye ama dewam ediyorum şampuana.bazen midem bulanıyor gibi oluyor kokusunu burunumda hissediyorum,umarım tiksinmem çok sevdiğim sarımsaktan:Saruboceq:yoksa yarım kalır saç çıkarma serüwenimfisfisfis

kızlar hergün dışarıya çıkıcaksanız yapmayın tabikide ayrıca akşamları yiyip dişi fırçaladınmı haa bide gargara yaptınızmı özellikle andorex diye bir gargara var o tamamen geçiriyor kokuyu bakteriyi doktorum verdi yani ben hemen hemen her akşam yapıyorum nişanlım hiçte koku gelmiyor dedi bana:))

bide kızlar inanın saçlarım dökülmüyor artık nedeni; sağlıklı beslenmeye başladım saç ürünleri yalan bir süreliğine bakım yapar gerisi boş en önemlisi sağlıklı beslenme ayrıca badem ceviz fındık yiyip 2 günde 1 yıkadım saçlarım hem yumuşadı parladı gürleşti ve uzadı dökülme filan yok siz bunu yapın sonucunu görün şekerlerim:)

evet ceviz çok faydalı saça. ben de duymuştum.
koku için tavsiyem; kokusu çok etkili bi şampuan kullanın. ben ipek'in mor olanına yapıyorum, bayaa etkili onun kokusu. bi de sirke yapmayınca kokuyo onu farkettim. en son yapıyorum sirkeyi ben, ondan sonra da kremliyorum. ayrıca saçı kendi haline kurumaya bırakınca da kokuyo, o yüzden fön makinesiyle kurutuyorum.

ağlarım ama :smiley-cool: yok yok yılmayacağım sarımsağa devam... pozitif düşünme lazım di mi yerimseniben uzuyodur uzuyodur kesin...!!!!

canıım kıyamam sana:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…