benim de dökülüyor saçlarım. ama daha fazlası çıkıyo :) diplerde kısa kısa saçlar var şu ankaydirigubbakcemile2
ne kadar süre kullandın canım sarımsaklı şampuanı pekii CADIARZU
ya ben şimdi sarmısağı havanda dövdüm öyle koydum şampuanıma hatta içine çamterebentinde koydum ama sarımsak geliyor elime saçımda kalır da kokar diye çok korkuyorummirmirmirmir
ya kızlar yaklaşık 20 gündür gün aşırı kullanıyorum ama benim saçta boya yok farkedemiyorum yaa siz nasıl anlıyorsunuz uzamıyor gibi geliyor sinir oldum yaa
:sinifsinif:..
kızlar sarımsak sürerek saçlarınızı kokutmaya gerek yok evet çok uzatıyor ama sarımsağı hergün ezip yoğurtla karıştırarak yiyin cidden hem saç dökülmüyo hemde uzatıyo antibiyotik gibi doktorlarda öyle diyor ama sakın yutmayın ezerek bişeyle yiyin.
kızlar sarımsak sürerek saçlarınızı kokutmaya gerek yok evet çok uzatıyor ama sarımsağı hergün ezip yoğurtla karıştırarak yiyin cidden hem saç dökülmüyo hemde uzatıyo antibiyotik gibi doktorlarda öyle diyor ama sakın yutmayın ezerek bişeyle yiyin.
bide kızlar inanın saçlarım dökülmüyor artık nedeni; sağlıklı beslenmeye başladım saç ürünleri yalan bir süreliğine bakım yapar gerisi boş en önemlisi sağlıklı beslenme ayrıca badem ceviz fındık yiyip 2 günde 1 yıkadım saçlarım hem yumuşadı parladı gürleşti ve uzadı dökülme filan yok siz bunu yapın sonucunu görün şekerlerim:)
ben direkt boyundan anlıyorum delikafadulden benimki baya kısaydı çünkü.
ağlarım ama :smiley-cool: yok yok yılmayacağım sarımsağa devam... pozitif düşünme lazım di mi yerimseniben uzuyodur uzuyodur kesin...!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?