Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsak

kızlar sarımsak suyunu saç diplerine sürmenin saç köklerine zarar vereceğini duydum.sarımsak saç köklerini yakarmış.sizce saçlara sarımsak sürmek sorun çıkarır mı?daha önce saçlarına sarımsak sürüpte memnun kalan var mı?

evet ama ben biotin hapı yerine kullansa mı diye düşünmüştüm, yani bir türlü cesaret edemiyorum hapı kullanmaya,
tüylenme yaparsa diye.
işe yaramaz da karaciğeri yorarsa boşuna diye..:bbo:

anladım cnm, ben de dedim ki hepsini sarmısakla almak zorunda değilsin, 5 diş çok fazla gelir, 2 diş sarmısak yutsan kalanını da haşlanmış yumurta, bakliyat, balık, et gibi besinlerle alıp günlük 5mg. a tamamlayabilirsin.bi tablet biotin zaten 5 mg.

bi de ağız yoluyla kullanılan bi şeyin hormonlarla oynaması lazım kıllandırması için, biotin hormon değil vitamindir. karaciğeri de yormaz çünkü karaciğer sadece A,D,E ve K vitaminlerini depolayabilir.Biotin ise B grubu vitamindir, fazlası vücuttan idrarla atılır zatenyerimseniben

peki siz kullandınızmı biotin?
sonuçta doktorlar da veriyolar bu hapı zararı olsa vermezler heralde.
doktora gidipte saç uzatmak için bişey verir misiniz desem komik olur gitmiyorum o yüzden

Bende 3 haftadır kullanıyorum sarımsaklı şampuanı başladığım zamanlar saçlarım küttü şimdi baya uzadı. İşe yaramayan saçlarıda döküo yenisini çıkarıo ayrıca dediğiniz gibide çok güzel parlıo saçlar..
Çabuk yağlanmasın diyede biraz elma sirkesi sürüyorum.. Çoook güzel oluo saçlarım.. kaydirigubbakcemile2

peki siz kullandınızmı biotin?
sonuçta doktorlar da veriyolar bu hapı zararı olsa vermezler heralde.
doktora gidipte saç uzatmak için bişey verir misiniz desem komik olur gitmiyorum o yüzden

yok cnm, sadece biotin tablet kullanmadım ama multivitamin içiyorum arada, onda da az miktarda var biotin. eczaneden alıyo kızlar sanırım, reçeteyle değil, 30 tl civarı bi şeymiş.

saol tatlım cvp verdiğin için her gün her gün uğraşamayacağım ben ya varsın geç uzasın neye koşturacağımı şaşırmışım zaten

kızlar bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum dün bitti yenisini yaptım.ve şunu anlladım az az yapıp sarımsak bozulmadan bitirmek gerekiyor şampuanı böyle daha çok etkili ve taze olunca saçlar daha çabuk uzuyor...

ewet bende bunu yaptıktan sonra düşünebildim:sinifsinif:umarım bozulup çürütmez beni sarımsaksırnaşık şey

uzattı mı peki?

çok uzadı benimki yaa. arkadaşlarım sürekli ne kadar uzadı saçın diyorlar.başlamadan önce saçımı kestirmiştim kısacık olmuştu, eski haline döndü şimdi.
fotoğraf çektim başladığımda ama kendim çektiğim için yandan çekebilmiştim,arkadan resmim yok, çok belli olmuyor boyu o yüzden biraz daha uzamasını bekliyorum kızlar. eklicem fotoğrafları :1hug:

vayyy bende bunu çok merak ediyordum kızlar..deek gerçekten uzatıyorr ama koku kalmıyormu yaa:sinifsinif:uzatma zamanını bide boyutunuda merak ettim...nekadar uzatabilirki

ben de kullanıyorum ama durdukça daha kötü kokuyo :sinifsinif:
henüz bi etki göremedim ama zamana bıraktım bakalım ne olacak
işkembe çorbası gibi oluyorum banyodan çıkınca kafamçokkarıştı

PECELİ55 sanırım sen 700 g a katmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam hatta bende öyle yapacaktım senin yazdığını okuyunca saç kremi şişesine yaptım 200 gr falan teşekkür ederim bunun için sana ve arkadaşlar ben 3 haftadır kullanıorum gerçekten gözle görülür bi uzama oldu gören soruyor saçların nasıl uzamış diiiye ayrıca buklelerimide düzene soktu yatıştırdı ve parlıyo harika o kokuyu da çekiyorum biraz ne yapayım :)

arkadaslar bende sarımsaklı sampuan kullanıyorum ve kullandığım günden beri saçım çok dökülüyor böyle bir problemle karşılaşan var mımafoldumben

kizlar sarimsakli sampuani kullandigimdan beri daha dogrusu bakimlara basladigimdan beri kasiniyo sacim uzadigi icnmi sizdede oldumu kasinti

bende şampuana kattım ama gün geçtikçe daha kötü kokuyor bu şampuan.dayanıcak gücüm kalmadıı =)))

bende şampuana kattım ama gün geçtikçe daha kötü kokuyor bu şampuan.dayanıcak gücüm kalmadıı =)))

aynen canım ya oysaki az bişey yapmıştım kavanoza 1 kullanımdan sonra berbat kokmaya başladı
ben de dün yenik düştüm ve kullanmadım :kedi:

arkadaslar bende sarımsaklı sampuan kullanıyorum ve kullandığım günden beri saçım çok dökülüyor böyle bir problemle karşılaşan var mımafoldumben

benim de dökülüyor saçlarım. ama daha fazlası çıkıyo :) diplerde kısa kısa saçlar var şu ankaydirigubbakcemile2

aynen canım ya oysaki az bişey yapmıştım kavanoza 1 kullanımdan sonra berbat kokmaya başladı
ben de dün yenik düştüm ve kullanmadım :kedi:

benim de baya olmuştu yapalı, kokmaya başladı. yenisini hazırladım ben de.

kokusu için tavsiyem, çok etkili kokan bi şampuana yapın. benim bundan önceki öyleydi hiçç kokmuyodu. ama onu bulamadım ve başka şampuan hazırlamak zorunda kaldım. kokuyo sanki biraz benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…