ya canlar her gün mü yıkıyorsunuz saçınızı ben hazırladım karışımı hatta proserpine'nin dediği gibi maydonoz suyu ve sirke de ekledim biraz ama her gün yıkarsam sinüzitim azar ya.... kimse de yazmamış... :ecrin_bebek:
benimde şampuanımın içinde balla hint yağı var bide sarımsak durdukça dahamı kokusu çıkıyo bu sarımsağın
kızlar bende yaptım bu formülü bi şampuan bu kadar mı kötü kokar bayılcaktım çok fenaa kuruyuncada kokuyo sanki öğğğğ
ama saçlarım yumuşacık oldu kazık gibi olan her taramamda yolunan saçlarım yağ gibi aktı resmen yalnız ben önce otama adında saç bakım yağı var onu bol bol kullanıp 1 saat kadar bekletiyorum sonra bu sarımsak şeysiyle yıkıyorum ama ben en son saçımı normal şampuanla yıkamıyorum sirkeli suda dökmüyorum döksemde pek bi faydası olmaz heralde çünkü öff anlatılmaz yaşanır okadar kötü
sizdede öyle oluyomu kızlar çok koku oluyomu yaa ama saçlarım çok güzel oldu devam etmek istiyorumm
sarımsağın içinde biyotin varmış.
günde 5 diş falan yemek bi bitoin hapı yutmakla eş değermiş.
doğru mudur bu?
sonra tansiyonumuz falan düşmesin
5 diş yutmak tam bi hapa denk gelir mi bilmem ama biotin yumurta sarısı, marul, kuşburnu, karaciğer, pirinç, deniz mahsülleri gibi günlük besin listemizde olan bir çok yiyecekte de var. ayrıca kendi bağırsaklarımız da biotin üretiyor.yani günde 5 diş sarmısak yutmak zorunda değilizyerimseniben
Ben 700ml şişeye koymuştum sarımsağı 1 hafta oldu ama daha çok war şişe dolu yani bitmesini beklemeden atmalımıyım acaba:uhm:daha küçük bir şişeye yapmayı düşünemedm.Ne kadar zaman kullanıyorsunuz arkadaşlar,atmalımıyım,yoksa biraz daha kullanayım mı?
ben 10 ekimden beri kullanıyorum. 750 ml şampuanın iiçine koymuştum. atmayı da düşünmüyorum bitene kadar kullanıcam.
ben 10 ekimden beri kullanıyorum. 750 ml şampuanın iiçine koymuştum. atmayı da düşünmüyorum bitene kadar kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?