Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
babam nerdeyse ölüyordu sarımsağı tüm yuta yuta. tv de grip için yapın vs dedikleri için yapıyordu. bir gün bir takıldı boğazına Allah korusun ya her duyduğunuzu yapmayın arkadaşlarım
babam nerdeyse ölüyordu sarımsağı tüm yuta yuta. tv de grip için yapın vs dedikleri için yapıyordu. bir gün bir takıldı boğazına Allah korusun ya her duyduğunuzu yapmayın arkadaşlarım
canım valla toksin atıyor bu kesin bilgi denemiş biri olarak. Ama sonuçççç ? Eşim terleyerek toksin attırdığı için bana sabahları sana sarılamıyorum sarımsak kokuyorsun dedi bende bıraktım sarımsağı
Sarimsagi sabah akşam küçük küçük doğrayıp yutuyorum hafif birde diyet yapıyorum 1 haftada 3 kilo gitmiş destekliyor evet kizlar vede sabah aç karnına şekersiz kahve iciyorum
Merhaba hanımlar,
Bir ara bende denemiştim böyle şeyleri ama bunlar sağlık açısından çok zararlı şeyler benfe dengeli ve düzenli beslenerek bir diyetisyene giderek kilo vermek en doğrusu. Ceviz kürü vardı bi ara şuan tıbbi açıklamasını yapamıcam ama o kadar zararlıymış ki.