- 17 Temmuz 2017
- 238
- 808
- Konu Sahibi eskidengulerdi
SARIMSAK YUTARAK ZAYIFLAYAN VAR MI ACABA ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftadır sarımsak yutuyorum gece yatmadan kilo verdirdi mi bilmiyorum çünkü kullanmadan önce tartılmamıştım ama metebolizmayı süper çalıştırıyorDenemedim ama bir diş sarımsağı her akşam bir bardak suyun içine atıp sabah suyla beraber sarımsağı da yutmak yağ yaktiriyormus diye duymuştum
babam nerdeyse ölüyordu sarımsağı tüm yuta yuta. tv de grip için yapın vs dedikleri için yapıyordu. bir gün bir takıldı boğazına Allah korusun ya her duyduğunuzu yapmayın arkadaşlarım
babam baya uzun kış boyunca herhalde kullandı ama hiç zayıflamadıKüçük sarımsak yutsak :)
Ille yutcaz farkındaysan.
Valla zayiflatiyorsa ben de yutayim boğazdan kisacagim yok anlaşıldı.
canım valla toksin atıyor bu kesin bilgi denemiş biri olarak. Ama sonuçççç ? Eşim terleyerek toksin attırdığı için bana sabahları sana sarılamıyorum sarımsak kokuyorsun dedi bende bıraktım sarımsağıKüçük sarımsak yutsak :)
Ille yutcaz farkındaysan.
Valla zayiflatiyorsa ben de yutayim boğazdan kisacagim yok anlaşıldı.
Doğrulur canım bende bütün yutmaya çalıştım bölmeden boğulcaktım neredeysebabam nerdeyse ölüyordu sarımsağı tüm yuta yuta. tv de grip için yapın vs dedikleri için yapıyordu. bir gün bir takıldı boğazına Allah korusun ya her duyduğunuzu yapmayın arkadaşlarım
Tek basina hic bisey zayiflatmaz. Spor ve diyete yardimci olur bu tip seyler. Yag yakimini hizlandirabilir mucize beklememek gerek.