- Konu Sahibi deniz gibi
merhaba arkadaşlar.size yeni bi zayıflama formülü önereceğim.bu formülle bi arkadaşım ve yakın bi arkadaşı ciddi bi şekilde kilo vermişler.gerekli malzemeler, bir litre etil alkol ve 300 gr soyulmuş sarımsak.sarımsakları iyice ezip alkolün içine koyuyoruz.(cam şişe olacak)10 gün bekletiyoruz.ara arada çalkalayın. 10 gün sonra süzülüp 3 gün daha bekletiyoruz.daha sonra her gün yemeklerden yarım saat önce yarım bardak soğuk sütün içine, burası biraz detaylı sabah 1 damla,öğle 2 damla akşam 3 damla,ertesi sabah 4 damla yani her defada birer damla arttırarak 30 damla olana kadar devam ediyoruz.saırım 10 gün sürüyor. daha sonra yine aynı şekilde 30 dan itibaren birer birer düşerek bir damla olana kadar içiyoruz. 10 günde bu sürüyor.toplam 20 günlük bir kür.bu kürü uygulama esnasında değilde daha sonra kilo veriliyormuş.ve bu kürü 5 yıl ara ile tekrerlamak gerekiyormuş.ben sarımsakları ıslattım.yaklaşık 8 gün sonra başlıyorum.sonuçları buradan sizlerle paylaşırım.mutlu zayıflamalar.:içelim::içelim: