Sarımsak ve etil alkolle zayıflayın

deniz gibi

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
8
0
286
Antalya
merhaba arkadaşlar.size yeni bi zayıflama formülü önereceğim.bu formülle bi arkadaşım ve yakın bi arkadaşı ciddi bi şekilde kilo vermişler.gerekli malzemeler, bir litre etil alkol ve 300 gr soyulmuş sarımsak.sarımsakları iyice ezip alkolün içine koyuyoruz.(cam şişe olacak)10 gün bekletiyoruz.ara arada çalkalayın. 10 gün sonra süzülüp 3 gün daha bekletiyoruz.daha sonra her gün yemeklerden yarım saat önce yarım bardak soğuk sütün içine, burası biraz detaylı sabah 1 damla,öğle 2 damla akşam 3 damla,ertesi sabah 4 damla yani her defada birer damla arttırarak 30 damla olana kadar devam ediyoruz.saırım 10 gün sürüyor. daha sonra yine aynı şekilde 30 dan itibaren birer birer düşerek bir damla olana kadar içiyoruz. 10 günde bu sürüyor.toplam 20 günlük bir kür.bu kürü uygulama esnasında değilde daha sonra kilo veriliyormuş.ve bu kürü 5 yıl ara ile tekrerlamak gerekiyormuş.ben sarımsakları ıslattım.yaklaşık 8 gün sonra başlıyorum.sonuçları buradan sizlerle paylaşırım.mutlu zayıflamalar.:içelim::içelim:

5 yıl ara ıle yapılıyorsa demekkı vucuda buyuk etkısı var bence deneme arkadasım zararı buyuk olabılır yada bı doktora danısmanı onerırım zayıflarım umuduyla saglıgından olma sarımsak neysede alkol bu

bu formül sarımsak limon karışımını anımsattı bana.o çok faydalı vücuttan iltihabı atıyor.ben yaptım yarın fırsatım olursa başlayacağım.
ama etil alkol kafa karıştırıcı 5 yıl uygulanmaması da aynen öyle.bence uygulama .

Arkadaşlar herkesin özgür iradesi olduğu için uygulamak ya da uygulamamak kendisine kalmıştır.Bu bilgi paylaşılmıştır.Lütfen konu dışı yorumlarda bulunmayınız.

bildiğim kadarı ile etil alkol vücuda çok zararlı ve ölüme kadar götürüyor , kör bırakıyor veya ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor dikkatli olun
bence hiçbir sey sağlığın önüne geçemez bir kaybedilince de hiçbir şey eskisi gibi olmaz

O dediğiniz metil alkol.Eğer burada metil alkol yazsaydı o zaman söyledikleriniz doğru olurdu.İçeceklerde kullanılarn etil alkoldür.Ama Etil alkol nasıl bulunur nasıl tüketilmelidir zararı ne olur araştırmak lazım tabiki.
CADIARZU

paylaştığın için sağol cnm=) arkaşın ne kadar sürede ve ne kadar kilo vermiş bilgin var mı merak ettim de,bide sen de başlayacağını söylemişsin sonuç alabildin mi? paylaşırsan sevinirim

kızlar bıraz once nette gordum alkol kullanmak ıstemeyenler aynı ıslemı elma sırkesı ıle de yapabılır dıyor...

kızlar bıraz once nette gordum alkol kullanmak ıstemeyenler aynı ıslemı elma sırkesı ıle de yapabılır dıyor...
elma sirkesiyle de mı damla damla kullanılıcak
bı de sarımsak soyulmus halde mı 300 gr yoksa kabuguyla mı

elma sirkesiyle de mı damla damla kullanılıcak
bı de sarımsak soyulmus halde mı 300 gr yoksa kabuguyla mı

canım bu karısım hakkında bılgım yok sadece etıl alkol ve sarımsagın bırlıkte bı karısım olusturulup olusturulmadıgı arastırdım.yanı bu bahsedılen karısımın aslını bulamadım ve 1 lt falan demıyodu dıger karısımlarda mıktarlar daha azdı.tekrar bı bakayım.

:1shok:arkadaslar biz etilalkolu laboratuarda kullanırdık, çok agır kokan rahatsız edıcı bı madde. vucuda etkılerını bılemem ama, hıc mantıklı degıl. mıdenızı delersınız yahuu

Alkol midenizin iç yüzeyini örten tabakayı tahriş ederek gastrite, kusmaya yol açarak midenin üst bölümü ve yemek borusunun alt bölümünde küçük yırtıklara neden olabilir; Mallory-Weiss Yırtıkları denen bu küçük yırtıklardan kanama olabilir. Uzun süre alkol kullanımı özellikle B vitaminlerinin (özellikle folik asit ve tiamin) ve di er besinlerin emilimini engelleyebilir. Alkol kullanımını kesti inizde bu sorunların ço u ortadan kalkacaktır. Bununla birlikte, ya lanmış veya büyümüş karaci er, alkol hepatiti veya yemek borusu varisleri gibi sorunlar acil tıbbi müdahale gerektirir.

bunlar etıl elkolun vucuda etkısı yanı ıckıdekı etıl alkolun (%5 kadar oluyor genelde)gercı yarım bardak sute 1-2 damla demıssın buda 100ml sut ıcınde %2-3 kadar olur,yınede sız bılrısınız ben asla ıcmem... a.s.

Etil alkol, arpa ve üzüm gibi tahıl ve meyvaların doğal yapısında bulunan şekerlerin fermantasyonundan elde edilir.

bişey farkettiyseniz öneri getiren arkadaşımızın mesleği hemşire o sizin kulaktan dolmalarınızdan daha iyisini bilir.Ayrıca ben etil alkolü yüzüme sürerdim saf haliyle sivilceler için açık yaranın üstüne sürmeme rağmen canım hiç acımazdı büyük bi etkisi olduğunu sanmıyorum

arkadaşlar herkesin özgür iradesi olamayabiliyor.çünkü kilolarını çok fazla dert eden kişiler var
o nedenle ne olursa olsun kulaktan dolma tavsiyelerde bulunmamalısınız.iyi olsaydı şimdiye kadar bir dr çıkar söylerdi

Bu karışımı kilo verme amaçlı değil de ,kalp damar sertliğini gidermek,romatizmal hastalıklar ve kireçlenmeyi önlemek için kullanıldığını biliyorum.Çevremde bir kaç kişi ve annem uyguladı ve faydasını da gördü.
Hergün bir yemek kaşığı kadar viski içmek kalp hastalarına çok faydalıdır.Sağlığı korumak dinimiz için şarttır,bize emanet edilen bedene bakmakla yükümlüyüz.Şifa niyetine içilen şeyler günah olarak değerlendirilmemelidir, ki benim annem beş vakit namazında abdesinde olan bir kadındır.

Herkesın ozgur ıradesi tabbıkıde ama boyle ınternet forumlarında zayıflamak ugruna gozu kapalı herseyı deneyecek olan ınsanlarda var ..en ucuz kimyasallardan biri. yalniz icki uretiminde ve laboratuvarda kullanilanılır..Bence once ınsan saglıgı geldıgı ıcın herseyın basında bır hekım tarafından onaylanmadıkca bu forumlara yazılmaması gerektıgını dusunuyorum..

Allah haram kıldığı şeyde şifa halk etmemiştir'' (hadis-i şerif) lütfen emin değilseniz fetva gibi yazmayın arkadaşım anneniz yapıyor diye dinimize böyle bir hüküm koyamayız
hükmü koyan Allah dır efendımız sav hadisle acıklık getirmiş artık hangimiz ne yapsak değişmez bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…