• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SARIMSAK MASKESİ YAPTIM YÜZÜM KIPKIRMIZI!!!!

Yolandivisser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
9
3
1
29
Arkadaşlar, bi arkadaşın aklına uyup normalde leke bile olamayan,sadece reglimde çıkan sivilcelerimin üzerine sarımsak sürdüm.Sürmüşken de her yere süreyim dedim.Çok acıdı ama heralde işe yarıyor diye(cahillik hatsafada) çıkarmadım.Yüzümü yıkadığımda şok oldum.Sarımsak koydugum yerler kıpkırmızı.Bekledim biraz geçer diye gecesine su topladı.Cildiyeye gittim krem verdi iğne falan vuruldum güneşe çıkma iz kalmaması için dedi.Diceğim o ki: boyle bı sey yaşayan atlatan var mı? iz kalıyor mu?? geçiyorsa da tamamen ne kadar sürer? :KK43: teşekkür ederim şimdiden:KK200:

Sariksak yuze surulmez yakar tabiki ...siz kremlerinizi kullanin birsey kalmaz insaAllah gecmis olsun

Sarmısağı uçuğa falan sürünce başlangıç aşamsında kurutuyo ama deriyi yaktığı için kahverenfi iz kalıyo. Benim öyle oldu. Baya uzun sürede geçmişti

Ben daha önce benzer bişey yaşadım kimyasal yanik oluştu nohut kadar doktora gittim fito diye soyucu bi krem kullandım 1 hafta da deri attı (doktor onermeden kullanmayınız ) fakat iz kaldı güneş kremi falan kullanmıştım bi tek ben farkediyorum izi zamanla geçer ama hafif belirgin olacaktır geçmiş olsun çok

Ben daha önce benzer bişey yaşadım kimyasal yanik oluştu nohut kadar doktora gittim fito diye soyucu bi krem kullandım 1 hafta da deri attı (doktor onermeden kullanmayınız ) fakat iz kaldı güneş kremi falan kullanmıştım bi tek ben farkediyorum izi zamanla geçer ama hafif belirgin olacaktır geçmiş olsun çok
Fito yu ben de kullandım canım. Aynı sekılde cıldım deri attı ama ız kaldı. Kalan ızler ıcın de gunde 2 kere kantaron yagı surdum. Suan hıcbır ız yok.daha iyi bıle oldu dıyrbılırım:)

Back