• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak çayı zayıflatmıyor:((

ayseguluzun19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
15
-1
36
34
Rize
iki hafta önce aktardan sarımsak çayı aldım 15 tlye içinde 40 tane vardı diyet yapmama rağmenn 15 gündür hiç kilo veremedim acaba aktarlardaki sahte mi

canım içerisinde 40 adet varsa ürün sahtedir.
orijinal paketinin içerisinde 30 adet çıkıyor çünkü. uzun süre araştırdım ve orjinal biyer bulup aldım.
bensarımsak çayı 1 aydır kullanıyorum 5 kilo verdim şimdiye kadar.
devam da edicem baya memnun kaldım.
Ayrıca 15 lira fiyatı zaten direk sahte olduğunu gösteriyor.
Orjinal sarımsak çayı içingarlic tea markalı olanı, hologramlı ve faturalı almalısın. benim aldığım site sarımsakçayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Şipariş vermiştim mesaj geldi şirketin ismi de yazıyordu internetten araştırdım baktım ki sahtekarlık diz boyu bugün gelecek siparişim ve geri çevireceğim onları... Zaten Diyetisyen Doktor da Öyle sitelerle ilgili olmadıgını açıkladı.. Nasıl Kilo Vereceğim hiç bilmiyorum :( bogazımı tutamıyorum..

canım içerisinde 40 adet varsa ürün sahtedir.
orijinal paketinin içerisinde 30 adet çıkıyor çünkü. uzun süre araştırdım ve orjinal biyer bulup aldım.
bensarımsak çayı 1 aydır kullanıyorum 5 kilo verdim şimdiye kadar.
devam da edicem baya memnun kaldım.
Ayrıca 15 lira fiyatı zaten direk sahte olduğunu gösteriyor.
Orjinal sarımsak çayı içingarlic tea markalı olanı, hologramlı ve faturalı almalısın. benim aldığım site sarımsakçayı

Diyet ve sporda yaptın mı canım

Bende evde yapıyorum. Hazır çayların genel olarak çok faydalı olduğunu düşünmüyorum.
Bir yandan diyete de devam ediyorum. Bakalım gelişmelri yazarım inşallah

Back