Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri sarımsağı denediniz mi?

eylulegilmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
14
0
86
İzmir
arkadaşlar bu formülü sitenin birinden buldum maranki formüllerini veren bir siteydi doğruluğunu bilemiyorum ben de yeni gördüm deneyen var mı?

İnanın artık bıktım yok bu göğüsler büyümeyecek heralde en son polene taktım kafayı 3 gündür onu yiyorum bakalım gelişmeleri size bildiririm

Sarımsakla Göğüs Büyütme: Evet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz sarımsak ile küçük göğüslerinizi doğal bir yöntem ile büyütmeniz mümkün.

*1 sarımsağı soyuyoruz,ortadan ikiye kesiıyoruz ve göğüslerimize kestiğimiz bölümü masaj yaparak sürüyoruz.

*Ardından sarımsağı ezip-dövüyoruz (Bulamaç haline gelecek şekilde) onunla göğüslerimize masaj yaparak sürüyoruz.

*Sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de,bulamaç haline getirdiğimizde de SADECE göğüs ucuna ve göğüs çevresine (Sadece ucu ve koyu renkli kısmı) sürüyoruz, diğer bölgelere sürmüyoruz.

*Bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz

Kara üzüm çekirdeği tozu: İki ay boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı (mutlaka tahta kaşık) kara üzüm çekirdeği tozunu bal veya pekmeze karıştırarak yiyin ve günde bir bardak ısırgan otu çayı için. Her akşam rezene yağı ile göğüslerinize yukarı doğru masaj yapın. Biraz sabırlı olursanız farkı farkedeceksiniz.

Portakal YağıCildi sıkılaştırma özelliği vardır, ayrıca göğüslerinize masajla uygulayın

Mersin YağıAdale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.

Çörek Otu Yağı ve Rezene ÇayıAnne sütünü arttırıcı özellik taşır, göğüsteki hormon gelişimi içini arttırarak göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek için
deneyen varsa lütfen cevap yazsın...:sm_confused:

bu sarımsak formülüyle ilgili bi başlık daha vardı ve sarımsağı deneyenlerin hepsininde göğüsleri daha büyümeden ucları hep yara olmuş bilmiyorum nekadar doğru sarımsağın ne gibi bi içeriği varki büyütsün bi bakmak lazım.

Önceki konu tepki görmüştü..
Daha sonra da ben rastladım bir sitede buna, kafam karıştı.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum..
Diğer konuda da söylediğim gibi, eğer ben yanlış bilmiyorsam göğüs büyütme kremleri dahil hiçbir şey göğüs ucuna sürülmüyor.
Süt kanalları olduğu için herhalde.. bu sonuca vardım ben. kaydirigubbakcemile3

teşakkür ederim kızlar bilgiler ve fikirleriniz için bu fifkir zaten bana da pek sıcak gelmedi ama internette gezerken bir de haftada 3 gün 50 dk masajla büyütülebildiğini okudum çok ilginç gelgi bu gün de başladım gelişmelerden haberdar ederim

cnm bu formülle büyüten olduysada sarımsaktan değil 50 dk lık masajdan büyütmüştür....ben pek olumlu bakamıyorum bu sraımsağa çünü deneyenler oldu....sen bi yap bakalım nolucak ters tepki vermez sende de umram cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…