Saç Rengi ve Saç Boyama sarımı?siyahmı?

BANUKSK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İzmir
arkadaslar "ben kara kaslı kara gozlu bırıyım... ama sarıda kullandım sıyahta..şimdi uzun bır suredır sıyah kullanıyorum sarı rengınıde cok sevıyorum ama herkes sıyahı cok yakıstırıyor bende sarıyı sevıyorum bı turlu kara veremedım hangı rengı kullansan dıye..dun bu soruyo sordum coğunluk sarı dedı kımı sıyah dedı yıne kararsız kaldım..aklıma bır fıkır geldı sıyaha boyatıp araları kalın sekılde sarı attırsam nasıl olur sızce...(tenım beyaz):1no2::bbo:

Siyah arasına kalın bir şekilde sarı?Kuzum sen kafayı mı yedin?akannehir

Çok kötü olur bence öyle,çok aykırı.

Hem o saçta,ne gözün güzelliği ne burunun ne dudağın güzellği görünür:sinifsinif:

bırınde gordum gayet guzel olmustu ama....mafoldumben..
yanı ole cok kalın değil aralarda gozukcek ...!olmazmı????:bbo:

Bakalım başka arkadaşlar ne yorum yapıcak ama benim açıkçası hoşuma gitmedi kuşumsositososito

Bende karşıyakalıyım bu arada.Ama güzelyalıda oturuyorum=)

hadi ya hemserım benım cok sevındım memnun oldum bu arada ben karsıyakada oturuyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile5

Siyah üzerine ilk basta karamel tonlarinda ince ince balyaj attirirsin sonra o renk oturup sacin dinlenince biraz daha actirip cirtlak sari olmayacak sekilde yaptirisin...Kalin kalin olursa zaten bir anlami kalmaz..Ben esmerlere simdi kahve tonlari yakistiriyorum aralarinada biraz acik tonda ince balyajlar cok hos oluyor,benimde var sacimda ince ince..

Ben de memnun oldum Banucumm=)opuyorumnanaktan

Back