• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarımı Roflemi Karamelmi Kumralmı?? (Resimli) Lütfeen Yardımm

Hangisi Daha Çok Yakışmış ??

• Platin

OY: 34 29,3%
  • Rofle

OY: 19 16,4%
  • Karamel

OY: 34 29,3%
  • Kumral

OY: 7 6,0%
  • Kahve Köpüğü(Turuncu tonları)

OY: 28 24,1%

• Ankete Katılan
    116

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
Sık Sık saçımla oynarım hatta hepte yakarımm =)) yüklediğim resmdeki renkleri hep evde kendim yaptım rofle hariç =)) Arkadaşlar Sizce Hangisi Daha ii Şuanda Saçım Kızıllı Kahveli Bi renk Ve Bu 5 Renkten Birine dönmek istiyorumm sizce hangisi daha ii olmuş? İnşallah Resimleride Yükleyebilmişimdirr =))

Son düzenleme:
:nazar:röfle hariç hepside çok güzel yakışmış... ama röfleyi beğenmedim açıkçası... bu arada karalamışsın ama genede görebildğim kadrıyla çok hoş bi kızsın...

teşekkür edrm şekerm evt ordaki roflem ilk roflem hatta ilk yaptırdığm gün 2007 fln saçlarım yanmıştı ama karar veremedm hangisine dönsem ki :S

cnm yaa hepsi güzel röfle hariç çünkü yapay duruyo röfle. bu arada ikinci resimdeki makyaj gözler falanda afet yani. çok güzelsin şekerim opuyorumnanaktan

platin sarısını begendımmmmm bırde kahve kopugu senı oldugundan daha kucuk gostermıs

saçın kahve kızılsa şu anda kahve köpüğüne dön derim çünkü açık tonlara dönmek saçını fazlasıyla yıpratır ayrıca kahve köpüğüde çok yakışmış

çok teşekkür ederm kızlar acaba tam bi turuncumu yapsam diorum gerçi onuda denemiştm ama şuan zatn ne renk yaparsam yapaym önce açmam lazım saçımı ama bi değişikliğe çok ihtiyacm var karar veremiyorum kararsız kaldımmm yeni renkler söylerseniz onlarada bakıcm =))

maşallah diim çok güzelsin..murgiz'inde dediği gibi her renk gidiyo ne güzel..ben şurda bi renge karar veremiyorum senağlama

karamel dene derim ben yakışmış;)

ayy anacım valla hepside yakışmış yaz bi kağıda renkleri seç :)

maşallah diim çok güzelsin..murgiz'inde dediği gibi her renk gidiyo ne güzel..ben şurda bi renge karar veremiyorum senağlama

karamel dene derim ben yakışmış;)

ayy anacım valla hepside yakışmış yaz bi kağıda renkleri seç :)

teşekkür ederm tatlım ama bende kararsızm sizlere soraym dedm ama renge karar vermekte zor bende herşeyden çabuk sıkıldığım için şimdi kalıcı bi renk istiyorum ama karar veremiyormmm =((((

Back