• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarılık kac günde geçer

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
Meraba kizlar bugun ikinci ve son konum (:
Kizlar yeğenim 25 günlük 10 günlükken sariligi 10 du yani düşük dü bugun yanina gittim hala hafifden var kac günde geçiyor sarılık :(

Asdfhjllll yil neredeyse olacak 2020 hala sariligin sari tülbentle yok altinla falan gececegini dusunen var
Yargilamaniza gerek yok madem çok iyi biliyorsunuz konu sahibine yararlı olucak bir yorum yaparsınız bizi de bu keskin zekanizla bilgilendirmis olursunuz bu arada bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öğrenmiş oldunuz

Bebek prematüre ise sarılık 2 ay gibi bir sürede ancak geçiyor. Tecrübe ile sabittir.

Bu arada 3 haftadan uzun surerse uzamiş sarilik deniliyor normal degil (bazi hastaliklarin belirtisi de olabiliyor bilirubinin direkt yuksekligi nedeniyle de tehlikeli)sarilik vucudun alt taraflarinda da varsa ozellikle avuc ici ayak tabani sariysa bilurubin cok yuksektir eger oyleyse emzirmeyle zaman kaybetmeden goturun doktora.
Bu yok sari tulbentle,altin suyuyla yikamayla sari isikla kac bebegin beyninde kalici hasar olmus bu ulkede
hala oyle dusunenlerin olmasi da üzücü

Kuzucum benim kızın 3 ay sürdü uzamış sarılık diyo doktorlar. Biz yattık ışında falan ama sonra eve gönderdiler ara ara kontrole gittik şükür tam 3 ay sonra geçti .valla psikolojimiz bile bozulmaya başlamıştı. Ama doktor 3 ay sürebilir merak etmeyin demişti öylede oldu. İnşallah okadar bile sürmezde geçer balım.bol bol emzirsin.

Haklısın cnm önceden vardı yıne tşkr ler yorumun için 👍
Bu arada 3 haftadan uzun surerse uzamiş sarilik deniliyor normal degil (bazi hastaliklarin belirtisi de olabiliyor bilirubinin direkt yuksekligi nedeniyle de tehlikeli)sarilik vucudun alt taraflarinda da varsa ozellikle avuc ici ayak tabani sariysa bilurubin cok yuksektir eger oyleyse emzirmeyle zaman kaybetmeden goturun doktora.
Bu yok sari tulbentle,altin suyuyla yikamayla sari isikla kac bebegin beyninde kalici hasar olmus bu ulkede
hala oyle dusunenlerin olmasi da üzücü
Insallah oyle kotu birseyi yoktur canim :( annesi cok da dikkar t ediyo bol bol emziriyo kontrole gidecek insallah iyi derler :( tskr ederim

Kuzucum benim kızın 3 ay sürdü uzamış sarılık diyo doktorlar. Biz yattık ışında falan ama sonra eve gönderdiler ara ara kontrole gittik şükür tam 3 ay sonra geçti .valla psikolojimiz bile bozulmaya başlamıştı. Ama doktor 3 ay sürebilir merak etmeyin demişti öylede oldu. İnşallah okadar bile sürmezde geçer balım.bol bol emzirsin.
Bol bol emziriyo balim cok gecmis olsun umarim bu cok uzamaz boyle :(

Canım sarı bir tülbent gibi birşey de örtsunler beşiğin üstüne çabuk geçer
Sarılık sarı tülbentle geçmez lütfen 😶artik böyle şeylerde kendimizi geliştirelim araştıralım ve doktora götürelim sarılığın tedavisi hastanede olur . Bebelerimize bunu yapmayalım😑

Sarılık sarı tülbentle geçmez lütfen 😶artik böyle şeylerde kendimizi geliştirelim araştıralım ve doktora götürelim sarılığın tedavisi hastanede olur . Bebelerimize bunu yapmayalım😑
Ben kimseye doktora göstermeyin demiyorum tabiki doktora da gidilmesi lazım sadece bu yöntemin de olduğunu ve iyi geldiğini söylüyorum

Back
X