- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.294
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var 3 gün hastanede yatikBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Anne sütü verin o çok önemli hemen düşürüyo sariligiBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Süt sağdım götürdüm. Kaç çıkmıştı sizin sarılıkAnne sütü verin o çok önemli hemen düşürüyo sariligi
17 ama benimki kuveze değildi mama veriyodum dusm3di hiç sonra süt sagip verince 6 indi bide bizde fototerapiye soktular kızımı 3 günSüt sağdım götürdüm. Kaç çıkmıştı sizin sarılık
Benim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor17 ama benimki kuveze değildi mama veriyodum dusm3di hiç sonra süt sagip verince 6 indi bide bizde fototerapiye soktular kızımı 3 gün
Fototerapi sıkıntı yapmiyo sarilik daha büyük tehlike beyni maf ediyo doktora ben dedim fototerapi almasın doktorun dediği direk şuydu işitme zihinsel engeli bebekgininmi olmasını ıstiyorsun dedi bana 3 gün yati bisey olmadı çocukta bilmiyorumBenim kızımda fototerapi alıyor şuan. İnternette beyine zarar verir falan yazıyor
İnşallahhh bişey olmazFototerapi sıkıntı yapmiyo sarilik daha büyük tehlike beyni maf ediyo doktora ben dedim fototerapi almasın doktorun dediği direk şuydu işitme zihinsel engeli bebekgininmi olmasını ıstiyorsun dedi bana 3 gün yati bisey olmadı çocukta bilmiyorum
Ins doktorla hiç konustunmu peki zararını diye benim sormak aklıma gelmedi ozamandaİnşallahhh bişey olmaz
Bende ondan çok korkuyorum hasar bırakır diyeÖncelikle üzülmeyin korkmayın . Bebeklerinizin sarılığı bikacgun ışık tedavisi alıp düzelecek seviyede.
Bundan 11 yilonce kızımın doğumunun 2. Günü 31 ile hastaneye yatış yapıldı. Çok zor günlerdi. Doktorlar her durumu bekleyin dedi. Kan değişimi , beyinde hasar böbreklerde hasarvs. Gibi. Ama 1 hafta sonunda yavrumu kucağıma aldım. Şimdi 11 yaşında sapasağlam. Elhamdülillah. Bu arada bol bol dinlenin sütünüz gelsin. 2 saatte bir sağım yapın. Allah kolaylıklar versin. Hayırlı olsun yavrunuz.
Bebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Hic korkma annesi bebek tedavi altındayken bı sorun olmaz.Bende ondan çok korkuyorum hasar bırakır diye
24 çıkmış sarılığı beyine zarar vermiş olabilir diyor doktorHic korkma annesi bebek tedavi altındayken bı sorun olmaz.
Anne sutu cok onemli benim kizimda gecirdi zor atlatti isik aldi ondan sonra normale dondu 1 hafta sonra ciktik haftanedenBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
Benim yeğenimde 25 ti sarılığı bide 4 ay kalmıştı hastanede öyle iyileşti ama hicbirşeyi yok hasar falanda görmedi beyinde falan gayet sağlıklı benimkızımde 18 ti sarilığı ama ben bol bol emzirmekle düsurdük oda enson9 yani hemen de fazla düşmemişti gecmiş olsun korkulcak birşey yok her bebekte görülür24 çıkmış sarılığı beyine zarar vermiş olabilir diyor doktor
Olmaz canım içini ferah tut benimde bebeğim 6 günlükken sarılık 17 civarındaydi doktor bir gün sonra gel daha da yükselmisse kuvoza alcaz demişti ben gece sabaha kadar uyumayıp her 15 dk bir emzirdim bir gün sonra değeri 12 düşmüştu öylelikle geçti sık sık emzirme ile ama doğduktan hemen Sonra kuvozde kaldı 3 gün kaldı çok şükür Rabbime iyi olmuştuBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde
cok yuksek yatis yapilip acil mudahale edilmeli. isik tedavisi almadimi takip etmediniz mi surekliBebeğim 6 günlük küveze alındı. Sarılığı çok yükselmiş. Başına gelen var mı? Bi sıkıntı olur mu bebeğimde