insanların aklına gelmemiş demek. keşke gelseymişyani orda sarıklı ve cübbeli bi insan gayet net dikkat çeker, çünkü genel toplulukla uyuşmuyor, arkasında sırt çantası, kimse şüphelenip ihbar etmemiş mi, keşke etselermiş
kendi ölmemiş mi? anlamadım çantayı bırakıp kaçmış
o zaman canlı bomba değil
bombacı sanırım?
ölmüş galiba canım dün iki canlı bombanın kemiklerinden dna larına ulaşıldı diye bi haber okudum, paylaşayım diyordum kaybettim sonra haberi
Evet dün yaklaşık 19:00 itibariyle iki canlı bombanın kimlikleri tespit edilmiş fakat söylenmiyor soruşturma devam ettiği için..
yok canım milliyette okudum ben, ama sonra kaybettim haberi, ama dediğin gibi gizlilik kararı geldiğinden haberi kaldırmış olabilirler. Ama sadece bunu okudum isimleri yazmıyordu
işidten olmasımı kışkırtıcı.Kiskirtici ve provakatif bir haber.
Hayir cubbeli ve sarikli insanlari tohmet altinda birakan bir kiskirtma... Varsa daha ayrintili birsey paylasmani isterim.Isidi ben insan olarak bile gormuyrm.Benim cevremde cok var cubbeli sarikli carsafli ama hicbirinin isidle alakasi yok.işidten olmasımı kışkırtıcı.
bir işid sever olduğunu bilmiyordum:)
peki kişiyi tanımlamak için ne denir . mesela kırmızı ceket ve siyah pantalon vardı da denmesin mi, yada siyah kasket takmıştı,yeşil parkalıydı..Hayir cubbeli ve sarikli insanlati tohmet altinda birakan bir kiskirtma... Varsa daha ayrintili birsey paylasmani isterim.Isidi ben insan olarak bile gormuyrm.
Hala dna ornekleri aliniyor.son 5 kisi kalmis 2 si bombaciymis.Simdi onlarin aciklanmasi bekleniyor.
Dün bi tartışma programını takip ediyordum orda son dakika olarak canlı yayında söylendi... Hükümet sözcüsü de belli olduğunu söyledi ama açıklamanın mümkün olmadığını söyledi... Operasyonlar vs. için... Biraz daha zaman var sanırım açıklamalarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?