• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan siyaha döndüm siyahtan bal rengine nasıl dönerm:)

kabartma tozunu nasıl uyguladın sampuanın içinemi döktün anlatırmısın bende bı siyah magduruyum acil cevap bekliorummmm

cnm 2 bardak suya 2 paket kabartma tozu koydum 1ay oldu boyayalı saçlarımı ama resimlerde gördüğün kadar aktı normal yıkadığımda akmamıştı ama 1 gün hem kabartmatozu hemde beyaz sabunla yıkadım böle aktı ama şunu sölim kabartmatozu saçını biraz kurutur ertesi gün tekrar kremle yıkarsan saçların geri yumuşar ben öle yaptım da

saçlarımı mavi siyaha boyatmıştım.nefre ettim siyahtan.boyatmıcam diyodum ama gene dayanamadım.kuaföre gittim açıcaz saçını dedi.burdan duyduklarıma göre yıpranır endişem vardı.söyledim kuaföre.yıpranır diyolar dedim.oryal istemiyorum.üstüne boya tutmazmı dedim.tutmaz dedi.tester aldı saçımdan oryalle açtı.evet hala saçımda siyahtan eser vardı.kesinlikle boya tutmayacağına kaanat getirdi.e dedim yıprancak saçım.siyahın altındada oryalle yapılmış bi işlem olsaydı bu işlemi ben sana zaten yapmam dedi.saçının altında oryal olmadığı için yapalım derim dedi.neyse açtı saçımı.üstünede kahveli tonlarında ve bakırlı tonlarda bi boya attı.tam oturmadı şuanda boya.ve bu boyan çabuk akıcak dedi.1 1 ,5 ay sonra yine gelceksin 2. boyayı atcaz dedi.ve ben bu halimi bile sevdim.siyahtan kurtuldum en azından.

ben de siyah saçımı actırdım oryalle geçen sene hiç yıpranma olmadı.daha sonra yine gittim siyaha boyadım ki bi daha hayatta boyatmam dememe rağmen nasıl oldu bilmiyorum.şimdi kırıldı yine yıkaya yıkaya açıcıyla acsam mı die düşünüyordum ama dediğine göre altında oryal varsa olmazmış mafoldumben oysaki ne hayallerim vardı benim :1no2:

merhaba ben 3 ay once sacımı sıyaha boyamıstım bıraz acıldı suan kahverengıne dondu sarıya acmak istiyorum ıkı kez oryal kullandım saclarımı yaktı resmen sımdı yenı yenı duzeldı saclarımı yıpratmadan tek seferde nasıl sarı yapabılırım lutfen yardımcı olun bana :gitme::gitme:

Back