Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan siyaha döndüm siyahtan bal rengine nasıl dönerm:)

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
arkadaşlar ben saçımı bundan 3 hafta önce anlık bir kararla platin sarı saçlarımı yüzümü soluk gösterdiği için siyaha boyattım daha sonra 10 gün önce tekrardan siyaha boyattımm aktığı için ama şimdi pişmanım siyah çok koyu gelio saçımı bal köpüğüne yada hani dipleri çok açık kahve yada kumral oluo uçlarıda açık oluo ya öle istiorm beyaz tenliyim yakışırmı acaba siyaha alışamadım bi türlü ben napim şimdi gitsem kuaföre yaptırim desem yıpranırmı saçlarım iice zaten yprandı az bişe ne yapim bana yardım edin ne olur siyah yıkaya yıkaya açılırmı iice ozmanmı gidip yaptırim alttaki saçım platin sarısıydı ama dediğim gibi bide iki defa siyaha boyattım akıl işte:):)acele iş yapmıcakmışın bunu anladımsenağlamasenağlama

hehe ben de aynı şeyi yaptım siyahdan bal rengine dönmek istiyorum, ama ne yapcamm bilmiyorum..

bir çözüm bulursan bana da söle ozman canım:):ya valla çok üzülüorm ya ya akıl işte sarıdan zırt die siyaha dönülürmü yap şöle açık kumral falan :):ne mantıkla yaptırdım bilmiorm:)

siyah yıkandıkça aksada , siyah duruyor yinede yapışıp kalıyor saça o renk , bende aynını yaptım sarıyı siyaha boyayıp tekrar açmak zorunda kaldım ama yıprattım :1no2:

amann desene aldım başıma belayı ee neolcak ya bunun sonu...ne yapcam uzamasını beklersem oooo benim mezuniyetim var yaa istemiorm bu rengiiii ağlıcm şimdiii:)

hııhh çok güzel benden birsürü var burda bende geçen sene aynı naneyi yedim,sapsarı saçlarımı mavi siyaha boyattım ,sonra saçlarım yıkadıkça berbat oldu,sonra dedim allhım naptım benmirmirmirmir sonra bir kuaför aldı oriyelle kusturdu siyahı
ama saçım resmen mahboldu uçalrı beyaz beyaz yandı gibi oldu eleastik oldu ,çok üzüldüm bir senedir toparlamaya çalışıyorum,şu sıralar yine sarı yaptırmayı düşünüyorum hadi hayırlısı:) diyeceğim sakın şu anda birşey yapmagamyoncuiremsu

bende saçımı açık kahveye boyadım..inanırmısınız sıyah tuttu...çok sınır oldum yaaa..
kaç gundur burda okuyordum.beyaz sabun.onla yıkadım gunde 2 kez..zaten boyayalı 2 gun oldu...uçlarına çamasır suyu bıle surdum açar dıye...aktı bıraz ama açmadı...ühühühühühü....
oksıjenlı su deyorlar.bırde onu denıycem bend...

ya valla saçımda yanarsa saç kalmıcak off içime iice sıkıntı girdi sarı saçlılar size sölüorm her renge boyayın ama siyaha aslaaa.......ya inanaırmısınınz ne yapacağımı bilmiorm bitkisel boyayla boyattım saçlarımı yılbaşına yakın kahveye boyasam genede çok yıpranma olurmu ki zaten sarıya dönmek istemiorm açık kahve tonlarına dönmek istiorm ya ben hatayı saçlarıma röfle yaptırmakla yaptım kendi saç rengim ne güzeldiii

siyah saçı istersen arap sabunu ile yıka akmıo canım bn çok yaşadım kat kat boya sürsende olmuyo hayal kırıklığı

boya, açıcı kadar yıpratmaz madem kahve de olur diyorsanız boyayın belki biraz rengini kırar ben yıllar önce kumral yapa yapa siyah rengi kırmıştım , aklıma şimdi geldi acaba açık bir sarı alınıp siyah saça sürülse 1 -2 ton açmaz mı, ama diplerden kendi saçımız çıkmış ise oralara sürmemek lazım [ sadece düşünce idi sonuç ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3]

pipirikli canım o dediğin olayı ben yaptım hayatım, siyahtı sarı ile boyatım evt kırmasına kırıyo ama kırdığı ile kalıyo:)

yazdığınıza çok güldüm <kırdığı ile kalıyor > D çok iyiydi , yazmanız iyi oldu belki buna bile razı olan çıkabilir:tomato:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 belki ama dediğin gibi eğer diplerden uzayanlar varsa onları güzel açıyo:lepi:

kaydirigubbakcemile3aman aman okuyupta sarı yapan olursa dipleri evet sapsarı olur valla , sonrada onları kapatmaya çalışırlar, ondan sonra kaçalım en iyisi buralardan

siyah saçç off offf ömrümü yedi valla bir türlü açamadım
ultra açıcı falan denedim yıprattı saçımı o sinirle kısacık kestirdim
daha sonra oksidanlarla açmaya çalıştım olmadı
beyaz sabun falan çare olmadı
şimdi diplerim çıktıkça böyle siyahla çok sırıtmıycak kahve tonlarına boyuyorum uzadıkçada kestiricem yaza doğruda istediğim renge boyıycam
bence sende saçına pek bişey uygulama elinde kalır allah korusun rengini açıyım diye saçtanda olma ayrıca yıkadıkça akarmı demişsin akmaz

sakın elleme..aynı şeyi bende yaptım 2 yıldır döneyim diye yakıp durdum saçlarımı artık kuaför bile ellemiyo meslek hayatımı bitirirsin diyo ......rengi baya akmasına rağmen lanet ya yapışıyo ki benim siyah değil rengi koleston koyu kahveydi ama siyahtan farkı omadı çok koyu oldu ......7 ay boyatmadım saçımı geçen gene deneyeyim dedim yine yandı ...kuaför bu saçlar uzayıp kesilmesen kurtulamazsın diyo ben dinlemiyorum tabi şimdi saçlarım kesildi bide üstüne kısacık kaldı resmen psikolojim bozuldu ben yandım sen yanma arkadaşım..

cnm ama benm saçlarım baya aktı resmini koyuyorum yarın kuaföe gitcem belki boyar beyaz sabun ve karbanatla yıkadım bidefada böle oldu bugün gene yıkcam yarın gitcem kuaföre asshle simphon nun saç rengini istiorm inş yapar ptesi mezuniet fotosu çektirecem tutması gerekkk....

Eklentiler

• $S7304202.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $S7304204.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 71
  • $S7304215.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $ashlee_simpson_1848688.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…